New Day!

09:27:00

Bismillahhirahmanirrahim. 


Assalamualaikum kepada semua readers dan blogger dan terutamanya Umat Islam yang berada di negara Malayia ini.



Okay starting daripada hari ini, actually since semalam. Blog aku sudah berubah wajah, tak banyak pun sebenarnya. just tukar header dan juga tambah Instagram account dekat side dengan ubah cbox ke tepi. Semalam terlupa nak buat printscreen wajah blog lama. 

Betapa sangat lamanya tak ada sesiapa yang datang menjengah ke blog aku, last cbox aku punya mesej bertarikh pada bulan dua. Sangatllahh lama~~ Tapi it's okay. Lagipun dekat blog aku ni bukannya ada apa sangat pun. Setakat penulisan cerpen cikai aku tu.. sapa nak baca. Haha.


Macam putus asa aje bunyinye. ye dak? Ahaha, tak delah aku nak kecik hati ke, besar hati ke. Since aku akan tidak bersekolah selama setahun atas sebab penyakit misteri aku. Jadi aku akan mula mengejar kembali segala impian aku yangg dah lama aku tinggalkan. 

Actually, ini adalah peluang keemasan yang sangat-sangat sesuai untuk aku gunakan untuk berubah ke arah lebih baik. 

No matter what happen,  never let go of your dreams!


Inshaa-Allah, I will keep fighting for my dream. Doakan aku cepat sembuh dan mudahkan segala urusan yang akan aku hadapi kini dan selamanya, 





You Might Also Like

0 Love Letter(s)