Artwork : Please Be Mine

14:58:00

Assalamualaikum and selamat petang semua.

Lately idea aku nak update tak ada. Nak update apa-apa aku akan kena fikir beratus kali. Hahaha. Over je.

By the way., hari ni aku belanja korang artwork aku yang tak seberapa ni. Lols. Nak tengok takk? Sila tepuk tangan. Yaayy! Hahaha. Mengada. Lols.


Tadaaa~ takk lawaa kan? Hahaha. Feel free to drop your comment. My pleasure. Hehe.

So, ini adalah throwback edit. Yehaa! Ade ke? Tak de pun.. Tak pe.
Hahaha. Aku buatkan. Aku dah edit ni lama.
Soo. That's all for now. Nak cari idea nak edit blog. Sakit mata tengok warna blog ni. Lemah dan tak bermaya. Hahaha.

Papai~ 

You Might Also Like

12 Love Letter(s)

  1. nice artwork nii.. sweet gituu ^^

    ReplyDelete
  2. aina, kenapa cantik sangat? terer la aina buat.

    ReplyDelete
  3. cantekk ^^ dulu ad lah jugak buat artwork bagai ni, tp disebbkan photoshop ad problem so semua tergendala.. rindu nak editing ni T^T
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  4. Seriously cantik kak aina.. Kak aina ni memang pandai edit lahh :)

    ReplyDelete
  5. aduuu...kreatifnya dia...serious cantik... ^_^

    ReplyDelete
  6. *ketuk kepala kat keyboard*
    uuuwaaaa cantik gila tau aina ! kreatif kan aina ni... alhamdulillah..

    ReplyDelete