Edit blog free~

17:15:00

Assalamualaikum.


So, ada sapa-sapa nak? Siapa cepat dia dapatlah.. Sebab aku tengahh teringin nak edit blog. Simple template boleh la. Blogskin.. --'' Gomenasai. Aku tak reti.

Adaa yang nak? Boleh pm laju-laju dekat Facebook ataupun.. Google+ je. Sebab aku malas nak buka Facebook. T_T

Tapi kalau tak de tak apa.

Terbuka untuk 5 orang sahaja. Hahaha. So, first come first serve. Oh. Nanti semuanya akan dikreditkan kepada aku kay. Sapa buang kredit. Jagaa korang. Hahaha.

So, ada syarat-syaratnye senang je.. Wahh. Besyarat pulak~ Ikhlas ke tak ni? InshaaAllah ikhlas. Ehehe, sebab aku yang offer diri ni. Huaaha.

1. Wajib FOLLOW blog ni dan Instagram. //batak Instaa T_T

Okay tu je syaratnyee~ Tak susahkan? Kalau korang rajin.. Like Pesbukk sekali. Kalau korang manusia rajin lahh~

Oh ini bukan segmenn ye~ Hahaha. Just drop down your comment and PM me. :)

Sekian.

Nantii kita sembang-sembang nak design macam mana yee~ Kalau aku tak reti aku tolak okay? So just ask me. aku akan cuba semampu yang boleh. ^^

You Might Also Like

14 Love Letter(s)

  1. nak2!!!! hahahahah *amboi mlampauu*
    gurau je taw.. lalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Akak punya blog dahh lawaa daahh. Hahaha.
      (-^〇^-)

      Delete
  2. rajinnya...

    saya singgah sini dari blog mialiana.. :)

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  3. Cam best jee nak mintak tolong aina. Blog kite memang x lawa langsung ni.hehee x jmpe la awak kat google+. Rase dah follow huahua

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bolehh la kak mimie. tengah2 free ni kann?

      Delete
  5. Wahh rajin btol dia nak tlg editkan blog . Hehe

    ReplyDelete
  6. Salam Aina, saya na jugaa boleh? blog saya blurrr je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehh jee~ Hehehehe. Add saya dekat fb ye? :3

      Delete
  7. Kalau Cikna nk minta editkan blog boleh x....;-)

    ReplyDelete

Like us on Facebook