Jom test blog kita laju atau pun tak.

15:15:00

Assalamualaikum. // jawab eh. jawab. 



Pehal tajuk aku macam pelik je bunyi. Aku memang bermasalah kalau nak letak tajuk. T__T

Semalam aku mula terfikir nak timbang berat blog aku. Berat ke tak semua bagai kan. Nak tengok berapa lama dia loading semua.

So bila aku test semalam. Inilah resultnya.





Blog A dan Blog B tu aku saja try timbang masa aku blogwalking. So blog aku sangatlah laju. ^^. Masa first time aku test dalam 5.xx secondlah. Aku pun tak ingat,

Pagi ni aku buat sekali dapat dalam..



Asal banyak sangat? T__T

Aku test dua tiga kali kemudian. Dia jadi dalam 4 second lebih je. So averagenya.. dalam 5 second jelah blog aku nak loading.


Itu baru berapa masa yang dia ambil untuk loading blog aku. Dia ada cakap berapa berat blog kita semua. 



So blog aku tak adalah Over-Weight. Hahaha. 

Okayy. Jom tengok blog korang pulak. Nak test kat mana? 

Tekan sini.
Just letak link korang dalam kotak tu dan tekan 'Start Test'


Sekian. :)





You Might Also Like

2 Love Letter(s)

  1. haha. dah dapat .. lambat loading bagian komen tadi kot. btw, tahniah blog x overweight xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh,, ye ke? Hhaha. kalau macam tu lambat la kot blog saya ni akak. ~ T_T

      Delete