Kenappa makin buruk? T___T

Assalamualaikum.

Tadi masa aku tengahh syok-syok menulis.. aku terpandang Photoshop. Omgee~ Rinduu la pulak. T_T


Dan ini lah hasilnya~ Jangan tanya kenapa buruk. Aku tau benda ni sangat buruk. Haii. Sedih la macam ni. Aku langsungg tak feel weh. Nitee oppa~ 

Okayy bye~ T___T

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

11 comments:

  1. laa~ x buruk pun.. cantik je akak tengok..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. ye ke? tapi kenapa rasa peliik~ T___T

      Delete
  2. aigooooo!!! comelnyaaaaaaa. sape nama laki pakai kot hitam + bunga nih?hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa comell? ahaha. aina ka? XD yang pakai bunga tuu, MY LeeMinHoo. Hahahaha. :P

      Delete
    2. hahahaha ponn bole . aina ponn comel jugok... ehh leeminhoo ka? awat akak x cam nihh. padahal salu je stalker beliauu ni.hakhak

      Delete
    3. Hahahah. 2-3 hari ni. Asyik kembang hidung jee. Hahaha.
      Aiyakk~ macam mana boleh tak kenal? Kena pakaii spekk dahh ni. Hahaha. Kesian beliau .. Stalker dia dah lupa mula dia. Adiooss~.(≧∇≦)/

      Delete
  3. takde burukk..cantik je tgk ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. T_T.. tapi still tak puas hati.

      Delete
  4. Cik Mimie punya tahap belum boleh edit mcm ni lagi..teringin tapi xtau T_T..

    Cantik la aina mna ade buruk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? tak pee~ bolehh blajar. :)

      Delete
  5. Cantik. tapi kalau dekat muka tu cuci dari segala bentuk effect lebih menarik rasanya

    ReplyDelete