Kenappa makin buruk? T___T

01:13:00

Assalamualaikum.

Tadi masa aku tengahh syok-syok menulis.. aku terpandang Photoshop. Omgee~ Rinduu la pulak. T_T


Dan ini lah hasilnya~ Jangan tanya kenapa buruk. Aku tau benda ni sangat buruk. Haii. Sedih la macam ni. Aku langsungg tak feel weh. Nitee oppa~ 

Okayy bye~ T___T

You Might Also Like

11 Love Letter(s)

  1. laa~ x buruk pun.. cantik je akak tengok..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. ye ke? tapi kenapa rasa peliik~ T___T

      Delete
  2. aigooooo!!! comelnyaaaaaaa. sape nama laki pakai kot hitam + bunga nih?hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa comell? ahaha. aina ka? XD yang pakai bunga tuu, MY LeeMinHoo. Hahahaha. :P

      Delete
    2. hahahaha ponn bole . aina ponn comel jugok... ehh leeminhoo ka? awat akak x cam nihh. padahal salu je stalker beliauu ni.hakhak

      Delete
    3. Hahahah. 2-3 hari ni. Asyik kembang hidung jee. Hahaha.
      Aiyakk~ macam mana boleh tak kenal? Kena pakaii spekk dahh ni. Hahaha. Kesian beliau .. Stalker dia dah lupa mula dia. Adiooss~.(≧∇≦)/

      Delete
  3. takde burukk..cantik je tgk ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. T_T.. tapi still tak puas hati.

      Delete
  4. Cik Mimie punya tahap belum boleh edit mcm ni lagi..teringin tapi xtau T_T..

    Cantik la aina mna ade buruk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? tak pee~ bolehh blajar. :)

      Delete
  5. Cantik. tapi kalau dekat muka tu cuci dari segala bentuk effect lebih menarik rasanya

    ReplyDelete