Khawin. khawin.

15:43:00

.Assalamualaikum dan selamat petang.
 ^^v

Aku ni tengah on the way nak ke kenduri yang kedua untuk hari ini. Kenduri yang first tadi 3 pasangan terus khawin. Terima 3 menantu perempuan terus kawan mama aku n.

Ni sekarang nak ke kenduri yang kedua. Tapi tak jumpa jalan pulakk. Hahaha.

Sekarang kitaorang macam dah nak keluar Kedah. Haha. Sadis. So. Kenduri yang kedua ni tak jadi pergi.



Dalam mood nikah khawin ni aku belanja korang satu kata2.

Okay. Aku nak kaya. Nak nikah sekarang boleh? Heehe. gurau.

Cakap pasal nikah kahwin ni.. Kawan-kawan aku semua aim nak khawin awal. Paling awal umur 18. Hahaha. Aku pun tak tau nak cakap apa.

Ada sedara aku khawin umur 17 dah nikah dengan ustaz dia. Fuyohh. Aku kalau di suruh nikah dengan ustaz.. InshaaAllah aku nak. Hehehe.

Okayy. Papai. Hehe. :) Kak Nadya.. Esok nikah jangan lupa jemput. Hahaha. _(o´Ο‰`o)οΎ‰


You Might Also Like

16 Love Letter(s)

  1. hahahahaha tak pasal pasal nama akak naek ekk?

    akak memang nak kawen. tp tuulaa tkde lg org nk datang lamar. cmne?hahahahaha

    nak kaya jugak woooo ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Tak tau lah. Tetiba teringat akak.

      Hahaha. Ada rezeki nanti nikahh lee. Hahaha. :p

      Delete
    2. hahahaah terharu pulak. rindu lewtew ;p

      yelaa kene mintak 'dia' masok minang cpt2 ni.hahahaha

      patotnya org bwh ni kawen dulu.. dah ade encikk haty kan..hoho

      Delete
  2. hahahaaa.. amboihh kaki tuhh.. nadya .. hahaha... korang dua kawen cepat laa... hahah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Aina lambat lagi kaan. Hahaa.akak la dulu. Akak kan dah ada inche tunang. Hahaha.

      Delete
  3. haha..sekarang mmg ramai kawin awal :)
    hani pun kalau boleh nak kawin cepat..hihihi

    ReplyDelete
  4. Amboi xD Like a boss betul mia :3

    ReplyDelete
  5. Nak kawen jugakkkkkkkkkkk. Aaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. kalauboleh memang nak kawin awai2.. tak sabarnyaa..hahha..

    ReplyDelete
  7. hehe . kawin kawin .. inshaAllah , sampai seru kawinn laa yaya nanti , ehh . haha :D

    ReplyDelete
  8. patot la tak kaya, tak kawin lagi rupanya. hehe. mana nak cari ni aina? kawan kite dulu habis spm dah kawin skg anak dah 3. kite ni membela anak tekak tak sudah.

    ReplyDelete
  9. kalau ada rezeki..ada jodoh...huu ada keizinan dari mak ayah..nak juga kahwin... huuu

    ReplyDelete
  10. kalau dh sampai jodoh kawin je sbb kekadang lepas kahwin rezeki lagi murah :-)

    ReplyDelete
  11. Nak kahwin jugak...!! Tapi tula x masuk2 minang ag..haish...hahaha..

    ReplyDelete
  12. apa salahnya kalau jodoh sampai awal kan..hehe...ada jodoh,ada..insyaAllah...

    ReplyDelete