Mini Merdeka Giveaway

01:25:00

Assalamualaikum.

First time ni aku join giveaway. Hahaha, sebab hadiah dia bestt sangatt! Hehehe,
Aku tengah cadang nak beli powerbank semua, since dorang tanya nak hadiah apa, aku suggest benda yang aku nak. Lol, macam lah memang dah sah-sah aku nak dapat. T____T

So, tanpa melengahkan masa...




Tag : '
         


Haha, tak dapat powerbank.. monopod pun jadilah. :P

Papai~

You Might Also Like

6 Love Letter(s)

  1. terima kasih sudi join.
    penyertaan anda sudah diterima.
    nanti masa GA ni tutup boleh check ye link blog dengan no :D

    ReplyDelete
  2. oh ya, btw awak lupa nak linkkan banner tu ke entry blog saya.

    ReplyDelete
  3. singgah sini ^^

    http://kataubaid.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. hai adek.. gud luck ya.. :)

    akak singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. hai aina! kite join jugak giveaway ni...gudluck ye aina... KLIK untuk ke blog kita ye

    ReplyDelete