Offlinee for one week. T____T

13:38:00

Assalamualaikum kepada reader sekalian. Okay selama seminggu blog ini akan senyap. Tinggal header dia je yang bernyala dekat atas. Hahaha.

Gonna miss me ? Olololo. Hahaha. Okay  serius.

Oh. Tadi dapat mesej dari kawan ada senior lelaki meninggal. Al-Fatihah untuk beliau. Terduduk juga aku dapat mesej tadi. Sebab hati aku tak sedap. Rupanya orang yang terdekat dah pergi.T^T///

Patutlah 2 hari lepas aku tak sedap hati. Hmm.

So. For one week ni..no blogwalking. No entri merapu kerapu.

Ke mana cik Aina nak pergi? T_T  huhuhu.
Rahsia.

Thanks kepada yamg sudi singgah follow comment. Terharuu. (〒▽〒)

Nanti janggan lupa kan akuu yee. o(╥﹏╥)o  Rinddu korang 200℅ eheh?

Nanti minggu depan aku datang singgah blog korang eh. Komenn banyak2 kalau internet laju. Hoho.

Gonna miss you.
Cik Aina Akmal yang Lawaa. ಥ_ಥ

You Might Also Like

6 Love Letter(s)

  1. Alorr..Aina nak pergi mana ni? Rindula nak baca skylove Aina nnti..papepun take care ye Aina :)

    ReplyDelete
  2. Alfatihah semoga roh dicucuri rahmat..

    nak pegi mane tuu? alolo mesti rindu nanti >.<

    ReplyDelete
  3. bubye :D jangan lama-lama sangat hehe

    ReplyDelete
  4. 안녕하세요~~! this is twinscraftlife^^ Please visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. dijemput utk sertai GA dhiya yang pertama. Harap2 dapat sambutan :)

    http://dhiyadahlia.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete