Requested Header from loveneddy.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t

So... Aku tak nak cakap panjangg, Header yang di request by Kak Nadya. ^^



p/s : Majoriti blogger yang visit blog den ni.. semuanya senior-senior. T__T. Tetiba rasa macam ramai kakak. Yelah den ni kann anak sulung + baru 16 tahun. hehe. Tumpang kasih kakak-kakak blogger je lahh ye? Hahaha. Sayang sys-sys semua. ^^ Boleh takk? Hehehe. 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

11 comments:

  1. yeh! yeh! akhirnyaaaa.. nanti akak update entry akak kredit ye ^^

    ReplyDelete
  2. YEeahhyy! dah namapak header tu di blog Nad :) Simple but nice :) Pandai Aina create :)

    ReplyDelete
  3. Cantik. Simple but nice. 16 tahun rupanya. nasib baik saya muda lagi hehe

    ReplyDelete
  4. comel je header yang dik buat tao :)

    ReplyDelete
  5. tu ah..apesal muda sangat tah si aina ni. saye yg pangkat ahkak pon x reti edit blog sebagus aina hokhokkk

    ReplyDelete