Requested Header from syazdanny2329.blogspot.com

21:16:00

Assalamualaikum. ^^

Semalam dapat request header oleh Kak Syaz


Lawa takk? Hahaha. Sys kata dia puas hati. Okay. Sys dah puas hati tak pe. Sebab Aina yang tak puas hati. Hahaha. Tapi sys kata ok. Maka okla Aina pun. :3


Gif Transparent header. Oh sebenarnya ada url blog dekat bawah nama tu. Tapi tak nampak sebab warna putih. T___T


Okay . Tata. Nak jugak? Boleh add aku dekat Facebook. :3

Lots Of Love,
Aina Akmal

You Might Also Like

18 Love Letter(s)

  1. wah.. canteknyaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jelessss ni =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankk youu akak sayang. Hahaha, tak baik jeles2. :P

      Delete
    2. cantik kan cantik kan nadyaaa... *jangan jeles* :P

      Delete
    3. hahaha, sian kak nadya. nanti dia merajuk. akak susah. hahaa.

      Delete
    4. euwwww~~ sengaja buatttt kite jeles nihh *hentakhentakkaki*huwaaaaa.hahahaha

      Delete
    5. Hahaha. Habiss bergegar blog aina wahai kak nadyaa.O(≧∇≦)O

      Delete
    6. hahahahahaah bgegar takpe, tetap maintain comel gitu~ ceh ceh

      Delete
    7. Hahaha. Apa yang maintain comel?akak ke blog ni? \(°o°;)

      Delete
  2. Request tutorial? *buat muka comel* hehe~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahhaii dikk. T____T. akak tengah malas nak buat tutor. sorry sayang. *muka sayu*

      Delete
  3. salam, kalau saya nak order dgn u boleh..tak pandai la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tu boleh. Tapi lappy sekarang ada prob sikit. So sorry ye akak. :( nanti kalau dah okay.. Saya inform lain . :3

      Delete
  4. Wah, kelip-kelip header dia :) Cantik :)

    ReplyDelete