Resepi-Resepi Mudah (Gambar)

Assalamualaikum kesayangan semua. Hehehe,dah makan malam ke?

Aku nak share resepi yang simple-simple untuk buat kudap-kudap. Sedaap je tengok.

Nanti nak try hehe.














Semuanyaa nampakk sedappp~ Lappoo la pulakk malam-malam macam ni.

Tak de nak tolong masakkan untuk aku ke? T___T 

p/s :Esok nak suruh ayah beli bahan-bahan. Korang kalau dah try, send dekat aku sikit. Hahaha. 

Papai.

Yang Lapar,
AinaAkmal :3


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

4 comments:

  1. Wahhh menarik. Macam nak cuba buat

    ReplyDelete
  2. fuhhhh. sodapppp.. nak try yg first tuuuuuuuuuuu. terliuqqqqqqqqqqq -,-

    ReplyDelete
  3. waaa.... mcm sedapp jer nihh.. simple gak.. senang nk buatt nihhh .. hihi.. nanti leh try laa.. :P

    ReplyDelete
  4. sedapppnyaaaa ! sukaa tgk yg bubuh nutella tu . sedappp !

    ReplyDelete