Segmen Blogwalking Ogos by Karya Mahirah.

09:15:00

Assaalamualaikum dan selamat pagi~ Still tidur ke apa? Hahaha. Tak baik tau tidur pagi-pagi ni. Rezeki susah nak masuk. Nabi pesan tauu.


By the way, dah lama sebenarnya aku nak join segmen ni. Hehehe. Asyik tengok dia punya banner. So hari ini, alhamdulillah . Dapat den join sebab selama dua hari ni. Asyik busy je. Kejap ada kenduri dekat taman perumahan. Lepas tu pergi berubat diri ini. T_T (Doakan saya cepat sihat ye)


Tapi sempat pulak kau update cerita kau. ==' Oh Aina. Hahaha.


Nak join? Klik link tu secara berjemaah. Hahaha. :P

p/s : Jemput baca e-novel ku yang tidak seberapa. T____T 



Akak, saya tumpang promote ceritaa saya yee~ hahaha. Sorry. Boleh ke? XD


You Might Also Like

58 Love Letter(s)

  1. saya dari segment yg sama juga :) berbakat jugak awak ni ye? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eheh, bolehlah menulis sikit-sikit nak tulis artikel islamik tak pandai. buat ala-ala versi novel boleh kod. :3

      Delete
    2. mihmihmihh..terel ah tuu heee

      Delete
    3. Hahaha. Jemput le baca. 😸

      Delete
  2. salam
    balas kunjungan dari segmen yg sama ^^
    thanks ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks juga akak, sebab sudi datang. :)

      Delete
  3. terima kasih join... senarai dah update... nanti check ya.. amboi.. minat kita sama rupanya hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome. thanks sebab anjurkan juga segmen ni. Hehehe, kann?

      Delete
  4. thanks singgah blog Nadyya.
    selamat bsegmen ^^

    suka singgah blog ni. comel + smart :D
    smoga cepat sembuh ^^

    latest: Raya #4

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome. Terima kasih sebab mendoakan saya. Hehehe. Thankss😻😻

      Delete
  5. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Done Follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck juga untuk awak fiona. ⊙▽⊙

      Delete
  6. Salam perkenalan, sy dr segment yg sama. Jom singgah sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga~ (⌒▽⌒)☆

      Delete
  7. Assalamualaikum..kunjung balas..done follow ya..jemput follow balik..

    http://izzeyda.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Terima kasih. InshaaAllah. (^ω^)

      Delete
  8. salam aina..

    saya buat kunjungan balas dan follow awak..salam perkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. (☆^O^☆)

      Thanks. (*≧▽≦)

      Delete
  9. Selamat bersegmen Aina...keep on writing okay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaaAllah. Hahaha. Akan kucuba kuatkan semagat untuk terus menulis. Ehe. ,o(≧∇≦o)

      Delete
  10. dari segmen yg sama ^^ done follow here !! :)

    ReplyDelete
  11. singgah blogwalking sini dari segmen yg sama.. :)
    n done follow sini.. #106

    ReplyDelete
  12. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okayy2 inshaaAllah akan join. Hewhew. d=(´▽`)=b

      Delete
  13. salam...singgah dari segmen yg sama..

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Thank you. (ノ*゜▽゜*)

      Delete
  14. Singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. InshaaAllah. saya akan melawat blog anda juga. ^^

      Delete
  15. singgah BW dr segmen yg sama..gud luck :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. :) Good luck juga kenny. :)

      Delete
  16. Salam perkenalan Aina... acikidah singgah dari segmen yang sama... good luck... :D

    http://acikidah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga kak acik idah. ^^ tq.

      Delete
  17. Salam Ukhuwah Fillah ...
    Kak Lya Singgah BW Dari Segmen Yang Sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    Tq sudi singgah blog Kak Lya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Salam ukhwah juga akak. Moga keep in touch. ^^

      Delete
  18. Salam kenal..balas kunjungan dari segmen yang sama...happy blogwalk !

    ReplyDelete
  19. hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  20. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  21. dtg sini follow awak dr segmen yg sama...selamat bersegmen http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  22. singgah membalas kunjungan.. :) thanx singgah blog anis :)

    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  23. Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

    BW sini dan follow awak =)

    ReplyDelete
  24. salam ukhwah. blogwalking ke sini, dari segmen yg sama.

    Segmen Blogwalking by Karya Mahirah

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    ReplyDelete
  26. Kunjungan balas.. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  27. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #130

    ReplyDelete
  28. Salam Jum'at
    Singgah blogwalking semoga berjaya...

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  29. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    salam kenal and done follow sini..
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  30. singgah sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  31. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum, wawa datang dari segmen yg sama follow sini :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  33. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  34. Membalas kunjungan dari segmen yg sama. Salam perkenalan.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  35. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete