Sepetang di dapur + My Lucky Follower

18:13:00

Assalamualaikum. ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Sorry sebab aku update dua benda dalam satu post..(ಥ_ಥ)

Petang-petang mcam ni. Haha. Korang makan apa? Nanti rajin meh hantar dekat sini. Huhuh. Okay, ada dua benda aku nak share . First aktiviti aku dekat dapur tadi. Buat apa lagi kalau bukan berperang dengan kuali. Ohohoho.

So aku main taram je masak ni. Hahaha.
2 biji telur + sos prego + serbuk lada hitam + garam + cheese
Gaulkan semuaaa.
Dan bila dah siap aku letak si Spiral ( adik beradik macaroni) dalam tu.. Hahaha.

Panaskan minyak dan goreng.

macam tak sedap jee~ ahahha.

Tadaa~ inilah hasilnyaa. Letak sikit sos prego untuk efek gambar yang lawa. Hahaha. Dah simpan dalam perut. Huhuhu. Apa rasa? (づ ̄ ³ ̄)づ

Okaylah. Kalau ada ayam sikit dan tumis bawang putih dan masukkan brocoli or sayur lain. Lagii sdaap. 

Yang keduaa~ okayy. Tada~ Sebenarnya aku dah lama nak update pasal ni. Tapi aku ni.. biasalahkan. Suka buat benda yang tak penting dulu. -_-' 

My 100th Follower.

Tak sempat nak screencapture. Sorry. // sebenarnya lebih kepada terlupa. Hahaha



Jemputlah jengah ke blog beliau. Banyak resepi kek dan juga beliau turut menjual kek-kek. So, kalau korang ada majlis boleh lah tempah daripada beliau. Thanks sebab sudi meng'follow' blog yang serba serbi kekurangan. 

p/s : meleleh tengook coklatt tuu. T_T

My lucky blogger yang kedua ialah.. 


Beliau adalah follower yang ke 123. Okay comel kan nombor tuu? Hehehehe. Thank you sis sebab sudi blog kanak-kanak ni. Hehehe. Jemputlah datang ke blog beliau. Blog beliau lebih kepada personal. :) 

Jom singgah untuk menambahkan trafikk mereka. ^^

Sekian. Adioss (;^_^)ノ



You Might Also Like

20 Love Letter(s)

  1. wahaha..baru semalam je buat spiral goreng hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? mesti yang kak lola punya lagii sedap kan? T_T

      Delete
  2. wahhh myelerekan laa makanan diatas.. terAsa lapar pulak >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, nanti aina hantar ke rumah. :3 nakk? :P

      Delete
  3. salam aina..

    alahai, terharu dan hepi la sebab jadi salah sorang lucky follower blog awak..siap promote blog saya lagi..thanx banyak ya aina..muah..muah..hihi..^_^..senang kenal dan berkawan dengan aina..best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam,

      welcomee~ alahai. muah muahh. hehehe. :3

      Delete
  4. hye aina ^^
    awak minat korea ??
    tak tahan betul tgk gambar donghae kat side bar ni eiii geram macam nak gigit je ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, minatt~ T_T jangan la gigitt~ kesian abam kite. ahahhaa. XD

      Delete
    2. ahahha okey aina punya pasal krungkrung tak jadi gigit hahahah..
      hensem sangat tau donghae nie *hidung berdarah

      Delete
    3. Hahahaha, kannn? T___T dari dulu sampai sekarang minatt sangat dengan semua member suju. XD even Exo dah mendominasi dunia. hahaha.

      hahaha, *nah tisu.* XD

      *air mata darah. * hahahaXD

      Delete
  5. selalu nya orang yang masak ni tk masakan sendiri memang rasa tak sedap tapi orang yang melihat nya da kecur air liur...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, iyeke? tapi itulah, rasa macam ada something wrong somewhere je bila makan. tapi dalam tak sedap tak sedp di mulut. licin sepinggan. ahahhaa/

      Delete
  6. Lapar pulak memalam ni tengok spiral dia..hehe...mai pos bangi bole?hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhaha, sampai bangi esok.. trus inche posmen makan. hehehe. XD

      Delete
  7. Wow... Thanks Aina kerana memilih blog akak sbg lucky follower.. Terharu akak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome. Thanks sebab sudi follow blog ni juga. Hehehe

      Delete
  8. lapar balik perut tgk makanan tu..heheh

    Tahniah Aina dah 100th follower :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, tak sedappp sangatt pungg~ XD biasa2 je. :P

      Delete
  9. Wah mcm sedap je. Tak pernah mkn yg spiral tu. selalu mkn yg macaroni n spagetti je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa lebih kurang jee~ cuma bntuk dia macam spring. Hahaha.

      Delete