Tak ada mood. T____T

16:31:00

Assalamualaikum.

Sejak tadi aku fikir nak update entri. Tapi.. satu idea pun tak datang. Aku pun tak tau kenapa. Lepas tu aku rasa macam tak ada mood gilaa. T____T

Jangan tanya kenapa. Sebab aku sendiri tak ada jawapannya.

Apa-apa pun aku nak share satu benda dengan korang. One of sebab aku tak suka upload gambar aku dan family aku dekat blog. Wanita itu fitnah di akhir zaman.

Sekian.


Be careful wanita semua, jadikan diri anda semua bidadari SYURGA bukannya bidadari di dunia. Bidadari suami tak pe~ ^^ Jangan biarkan wajah anda menjadi pemuas nafsu lelaki yang tidak berguna. Biar ia mahal untuk suami anda. Limited edition bak kata bahasa Inggerisnya. 



You Might Also Like

14 Love Letter(s)

  1. Good sharing aina ,, sekarang ni banyak software yg boleh edit-2 .. Senangnya nak sebar fitnah . Hurmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp btull tu. Majoritinya selalu pakai photoshop. Z😴(o;TωT)o

      Delete
  2. hmm...mcm2 je skrg nieee.. fitnahhh makin meluas dh, gne edit gmbr jeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulahh pasal. Bahaya kaan? (>y<)

      Delete
  3. macam2 fitnah da ade skg ni. dunia akhir zaman.. bykkan muhasabah :')

    pehh hebat btl dia edit.. bahaya2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Muhasabah dan cuba berubah.

      Kan? Seramm sejukk tengok. Huhu.\(*T▽T*)/

      Delete
  4. Replies
    1. Itulahh pasal. Makin canggih makin bermasalah.

      Delete
  5. aduhai... kenapalah jahat sangat manusia ni... fitnah berleluasa sekarang...

    ReplyDelete
  6. gulp. hebatnya mereka ini. Nasib baik saya bukan orang yang tahu photoshop

    ReplyDelete
  7. teknologi zaman skrg ni dah canggih sangat dah, macam2 boleh buat kan? semoa kita semua dijauhkan dari perkara2 macam ni :(

    P/S :ehem2..Header baru nampak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teknolgi ni sebnrnya menjadi perosak kepada yang tk reti nak guna secra berhikmah.

      P/s : heheh. Biasalah. ;3 cpat jemu huhhu

      Delete