Warna dan personaliti. :)

22:09:00

Assalamualaikum.

Blog bertukar wajah lagi. Ya. ya. Bertukar menjadi warna hitam legam macam orang minyak. Eh? Hitam yang elegan lah. Buat apa orang minyak? Kenapa eh? Tetiba warna hitam je semua? Kata dulu minat pink kan?

Printscreen guna phone je. --'' Haha.

Header tengah mood nak raya. Hehehe.

Ye, aku ni memang minat pink, baby blue dan banyak lagi. Ini one of my fav color. Aku rasa warna ni nampak lebih misteri dan nampak lebih elegan macam tu. 

Haha. Perasan je kau Aina. 


Coklat. Yes. My mom punya sifat memang macam ni. Tapi part sukar bertolak ansur.. hmm. Sekali-sekala. Bila bab-bab barang dalam rumah lah. 

Ungu.. hmm. Aku akui.. aku sedikit sebanyak kurang teliti.



Seriously.. aku tak minat biru tua. --' Tapi warna Royal Blue pun biru tua. Lawa ja. Eh sama ke? *KIV* hahaha

Biru muda. Keras kepala? Bangga diri? Asal buruk beno perangainya. Haha. Patutlah aku dengan bestfriend aku selalu bertekak. Dia bukan nak dengar cakap aku. Ceh. Haha.

Yes, Both are my favarett~ Hihi. So, aku ni romantikk la ye? Lepas ni kalau nak cari Husband aku cari yang minat warna pink. Okayy. SPM pun hang tak lepas lagi Aina. Sibuk nak Husband kononn~

So aku juga turut meminati warna merah terang. Terserlah kejantan di situ. Hahaha. Buat para lelaki. Hati-hati dengan wanita yang minat warna Merah Terang ni. Karang kalau gaduh mau lepas pinggan mangkuk kat korang. 

Gurau je.

Aku tak adalah minat gila warna kuning ni. -_- Tak berana nak minat sangat. So tak diklasifikan sebagai warna yang aku minat. Tapi kawan sekolah rendah aku minat warna ni. Hijau pun sama. Aku suka hijau pucuk. Nampak sangat cantik. Tapi untuk setengah barang jelah. 

So hasil dari pelbagai campuran warna.. terjadilah watak Nur Aina Hanis. Emm. Hehehe.

Tapi itu semua hasil dari kajian.

Tapi asal kajian adalah datang dari REAL MAN kan? Tak akan dia nak kaji binatang dok? Hahaha. So korang macam mana?

2 hari ni.. aku edit blog. Dan daku tambah satu lagi tab. Apa tabnye?


Artwork? Yeah. Artwork Gallery. 


A big thanks to Omma Wana sebab buatkan skin ni. Penat aku mencari dekat blogskin semua. Nak cari yang berkenan di hati. Last-last terfikir blog Omma Wana dan aku jumpa skin ni. Yeaaaay! *big claps*

Kenapa aku  panggil kakak ni omma(ibu)? Haha. Ada sejarahnyee. Lols. 

Feel free untuk melawat blog yang tu ye. Blog tu just untuk gambar-gambar yang aku edit je lah. Mostly pakai Photoshop. 

Blog ni sengaja aku letakkan lagu. Sebab? Sebab blog I. Suka hati I lah. Ye-ye. :P


Okay. Sekian. 




You Might Also Like

8 Love Letter(s)

  1. suka wajah baru ni ! nampak hebat..hee btw, hadiah awak dah siap bersampul..hee insyaallah petang ni atau esok pagi saya poskan..hee maaf ya lewat hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheh? time kasih. hahaha. tak pe-tak pe. thank you so muchh~ :3

      Delete
  2. Feberet kaler akak yg no.1...haruslah PINK! Ada betul jugak maksud dia tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. woow, maknanya,, akak ni mesti sopaan kan orang nyee~ :3 ayuu cemtuu. hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. yup. tidak pernah hilang di telan zaman. *cewah* ahaha

      Delete
  4. wow...cayalah...!!! Terbaik =D

    ReplyDelete
  5. kreatif nye awak :)
    sy suka kaler hitam.

    ReplyDelete

Like us on Facebook