Wordless Wednesday #1 : Cinta


Assalamualaikum. ^^v~



p/s: Aku nak edit blog. Tapi.. tapi.. tak ada orang offer aku. Hahaa. Sapa nak? *serious talk*

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

7 comments:

  1. Wah..langit ilahi pnye quote lah (^.^) p/s: sy angkat tgn nak leh? Hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleeh~ meh pm saya. hahaha. dekat Hangout boleh. Fb boleh. :3 free je~~

      Delete
  2. Apa-apa pun Cinta kepada Allah adalah Cinta yang kekal abadi :)

    Alamak, tak dapat nak tolong. Cik Mimie pun xpandai edit blog..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btull3. ^^

      akak.. saya nak edit blog orang. ahahha. bukan nakk edit blog saya. XD

      Delete
  3. kalau kita bersandarkan semuanya kepada Allah.
    hati semuanya akan menjadi tenang sebab Allah dah jaga hati kita.

    ReplyDelete