10 Days Challenge (2Nd Day : 2 Film)

12:00:00

Assalamualaikum.

1. Transformers



Baru tahun ni aku start melayannye. heheh. best gila. aku suka bumbble bee lagi dari optimus prime. T__T yang latest aku tak tengok. Aku tunggu tengok dekat tv je. Tak pernah ke cinema. hehe


2. Frozen


Hahaha, aci tak? Filem animasi kan? okayy leteww~ Yang ini aku download. Hahaha, tak de keje aku nak membeli CD nya. Aku sukaa Olaf~ Olaaf commeell. Hahaha, XD

Okay that's all. Papai~


You Might Also Like

6 Love Letter(s)

  1. haha. sama la kite. tunggu dpn tv je kalo nk tgk transformers. frozen tgk bnyk kali sbb anak buah semua duk pakat ulang2. olaf paling best :)

    ReplyDelete
  2. @budak Frozen tu aina ulang banyak kali juga sebab adik2 buka. T___T.

    ReplyDelete
  3. kwn baik akak suka sgt layan frozen.. tp akak lakk xsuka.. mcm perempuan sgt lak.. ehhh hahahahah

    ReplyDelete
  4. Let it go..let it go..lalala..tmpang nyanyi jap ye..hehe..anak buah suka cter frozen tu sampai lagu die bkn men hafal lagi..hehehe

    ReplyDelete
  5. ketinggalan betul ain,sampai sekarang tak dapat tengok frozen lagi.huhu

    ReplyDelete
  6. Yeay Frozen the best :D Dah download gak ^^v

    ReplyDelete