10 Days Challenge (3rd Day / 3 Music)

14:03:00

Assalamualaikum. Haha. Ni Samua peberret laguu teman. Korang akan kenal aku dengan tahu nya feberet laguu teman. Hahaha.

1. Mamacita. Ayaya!

Supee Junior baru sahaja buat comeback beberap hari yang lepas. Omggg! Leeteuk puun adaa. Yesung tak de sebab masuk army. Ohh. Oppa. Hard to forget my SuJu oppa. Aigoo~~\(T∇T)/

2.BTS - Just One Day

I keep playing dis song for one week when first time heard this song. Gilaa. Hahah. Comell gila. Gila comel. Ahaha. Meltingg gilaa tengook. Jangan korang usha pulakk. Hahaha. :p

3.BAP - Rain Sound

Lagu nii.. Berapa juta kali aku dengar pun aku tak tahu. Aku boleh ulang lagu ni 24/7 without non stop. Febrett la katakaan.

So korang kenalkan dah aku? Semuanya lagu korea. Haha. Kpoppers ke? Hahah. Boleh juga diklasifikan macam tu juga. Tapi tak juga. Macam mana tu?

Well nanti aku story. Hahaha. Bila tamat 2 challenge yang betul-betul menchallengekaan diri aku. Hahah. T.T

Tak ada lyrics dan lagu sebab malas nak cari. Korang rajin.. Pergi cari. Hahaha. Bukan benda baik pun nak share. :p

You Might Also Like

8 Love Letter(s)

  1. haha. semua korea kot. maaf kite bkn kpop. kekeke :)

    ReplyDelete
  2. @budak Hahaha. Tak pe. Lain orang. Lain citarasa. :)

    ReplyDelete
  3. fuyoo Aina.. mmg peminat tegar Kpop nih. eh,sama lah kita. saya pown minat gk . heuheu

    ReplyDelete
  4. btl2 peminat setia KPOP ek? akak kureng tp minat la jugak SP tapi akak paling minat gilos2 ftisland.. handsomeeeeee gilos..hahahah

    ReplyDelete
  5. salam adik comel,

    bestnya segmen ni kan..mencabar juga buat entri..heheh..

    jom join GA, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete
  6. Wah, K-pop..errr, kurang minat..cuma certain2 lagu je dengar..hahaha..

    ReplyDelete
  7. perhh semua kpop kot . hehe . kak yaya suka big bang je . :D

    ReplyDelete
  8. sume koreaa... alahai... akak tak tauu pasal korea.. haha :P

    ReplyDelete

Like us on Facebook