10 Days Music Challange #3 #4 Day

18:14:00

Assalamualaikum,

semalam aku miss satu hari. Hahaha. jadi aku update dua terus. Aci okay~ XD

#3 : A song that make you laugh. XD

Lagu ni aku jumpa dah lama.. hehe.

"Papa marah papa marah.. well itu je aku ingat. Hahaa. XD"

Serius kena tengok. Lagu korea di alih jadi bahasa Indon. 

Sys BUDAK, wajib tengok. Hahaha. :P Serius lawak!


#4 : A song would you sing to your crush.

Crush? T___T Hahaha, banyak makan hati dengan crush doe. Banyak gila crush aku.Gedik sangat kan? 

Lagu yang nak di nyanyi dekat dorang? Tak akan aku nak nyanyi lagu LOOK AT ME kot. Geli aku. haahha. Aku kasi lagu ni je lah ye. :)


Aku ni kan peminat yang baik. Sesama mengingatkan. Hahaha. Mengingati mati tu kann bagus?  XD 

Lepas tu dia jatuh cinta dekat aku sebab aku baik sngat. Kfine. Bangang punya love story. Hahaha.

Sekian.

Papai~ 











You Might Also Like

7 Love Letter(s)

  1. LOOK AT ME TUH LAGU SAPA?bukanke lagu greyson chance?

    ReplyDelete
  2. @aiman mania hahah. Idok laah. Lagu girl'day. Kpop. XD

    ReplyDelete
  3. hahaha menyampah sungguh lagu endon tu eakakaka..

    ReplyDelete
  4. Haha ok kang aku tengok. Kahkahkah. Buat sekaligus pon boleh aina ;)
    Ni kan segmen rare. Haha

    ReplyDelete
  5. Oh boleh ya buat 2 in 1 macam tu? Baru tahu~ Lain kali saya buat 10 in 1 sekaligus! :p *terpengaruh benar*

    ReplyDelete
  6. Hahaha..x aci..x aci..hehe :) terbaik lagu2 dia :)

    ReplyDelete