10 Days Music Challange #5 #6

Assalamualaikum.

Ini entri double. skip je double. skip je double. T___T hahaha, sesuka hati makcik nenek abang moyang hang ja Aina. Tak ada rules langsung. Nak kata busy, hang pelajar yang bahagia berhoneymoon. Hahaha. Natang apa hang merepek ni Aina.


Day 5 - a song that makes you want to dance

Seriously aku tak boleh duduk diam kalau dengar lagu ni.


I can screamm and dance all dayyy. Hahahaha. XD Super Juniorr forever. lols. Haha


Day 6 - a song you listen to on repeat

Lagu baru Super Junior -




Bestt gilaa. T___T 

Okayy papai~ 

Maaf even aku dah tak jadi kpopper tegar macam dulu.. tapi.. biasalah in love dengan dorang since darjah 6. so memang susah nak tinggalkan abe-abe hensem ni. T__T 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

4 comments:

  1. saya pun ikut goyang kepala dahni...;-)

    ReplyDelete
  2. pehhh super junior!!!! my pakwersssss ;p

    ReplyDelete
  3. Haha super junior ok jgk la pernah dgr :)

    ReplyDelete