Ahad Sepi : Mood Down 100%

Assalamualaikum.



Abaikan background blog aku macam budak tak matang. Aku sebenarnya nak ubah blog aku jadi hitam sebab mood aku tengah down dan tak seceria warna blog aku warna pink. Abaikan header bengong aku tu. just a test aku dengan PS. 

BYE.


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

11 comments:

  1. Alolo.. Kenapa pula? Don't worry, be happy~ :D

    ReplyDelete
  2. Ada masa kita bahagia and ada masa kita kurang bahagia. Rencah kehidupan kan Aina kan? Semoga tabah :) Aina kuat. Smile always.

    ReplyDelete
  3. @Barniyah Ammara Thank you dik. ehehe. meh sini nak cubit sikit pipi tu. XD

    ReplyDelete
  4. @Cik Nadyya hahaha, bopren lari ke siam kak. XD hahaha. gurau2

    ReplyDelete
  5. @nur as Sangattt betull akak! kalau bahagia sentiasa masalah pulakkan? Hahaha.

    ReplyDelete
  6. Hehe..xmo down2 ye Aina..happy2 sikit ye :)

    ReplyDelete
  7. @Cik Mimie hehhe, biasalah pompuan kalau emo/ hahaha. ecewahh~ XD

    ReplyDelete