Artwork : Crush

10:00:00

Assalamualaikum.

Aku tengah otw nak siapkan Doodle Story : Panjat Pokok Part Two.

So, aku jamu mata korang dengan artwork lama aku ni.


Nampak tak berapa lama artwork aku ni tersimpan? Tengok url blog tu. Url blog aku yang lama. T___T

Actually aku ada buat cerita "CRUSH" . Cerpen je. Tak panjang pun. Nak baca ke?

CRUSH
Oakyy papai~ nak melukis. T__T

p/s : Banyak challenges yang aku join. Lepas ni tak mau join dah. T___T

You Might Also Like

7 Love Letter(s)

  1. Wah, cantik betul artwork Aina :)jeles Cik Mimie tgok..hee

    ReplyDelete
  2. Haha aina jom join challenge budak jom. Kahkahkah :)
    Guna apa ye edit art work bagai? Maap le budak ni tangan kayu tak brp nak sado. Hehe

    ReplyDelete
  3. Gambar siapalah yang kena rembat tu ya~ :3

    ReplyDelete
  4. @Barniyah Ammara Gambar kak aina dengan husband. Hahaha. XD

    ReplyDelete
  5. cantiknya artwork...boleh buat cover novel..hihi

    ReplyDelete