Artwork : Please Be My Girl !

Assalamualaikum

Ini first time weh, aku buat ala-ala cute cam ni, selalu aku buat macam T___T hahaha. Sedih-sedih je kan?

Memang agak burukss~ Aku sendiri tak puas hati. Tapi dah malaih nak buat lain. Jadi.. ahaaha.. burukk la macam ni. Hahaha.


Do comment. Hehe. 

Kalau siapa perasan semua gambar aku guna hampir kesemuanya adalah lelaki yang sama. Haha!
Sekian. :)
Sayang awok. Haha. Komen ye~

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

9 comments:

  1. kalau dah kreatif aina, simple pun nampak comeyyy gitu....

    ReplyDelete
  2. wah, kiut lah.. memang ada talent la Aina nih. hehe.. Aina pandai melukis tak? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh. trima kasih. haahaha. boleh lahh sikt-sikit. Hah

      Delete
  3. bagi akak artwork aina tu comel..apapun, jangan putus asa untuk hasilkan yang cantik dan terbaik..aina memang hebat!!! hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. akak.suka puji aina lambung. lambungg. ewahh. hahaa

      Delete
  4. mamat tu pegang mawar berduri. kekeke. lari lagi :)

    ReplyDelete