Artwork : Stupid In Love

Assalamualaikum. ^^


Dulu masa first time buat, rasa lawa sangat. Tapi bila tengok hari ni.. nampak buruk gilos.

Tak matang langsung. Nampak macam terlalu bebudak.


Do Comment ^^

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

11 comments:

  1. mesti minat korea adik manis...:)

    ReplyDelete
  2. Felixia yeap memang cantik :) Artwork ni pun cntik :)

    bila part 5 skylove nak ada...hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik apa artwork ni..suka..suka.suka..^_^

    ReplyDelete
  4. ehhh. comel laaa..

    nampak kematangan disitu ;)

    ReplyDelete
  5. warna dia mcm tak kena. kalau yg mcm cover novel Sky Love tu cantik!

    ReplyDelete
  6. salam. wahhh..cantik la dear :)

    ReplyDelete
  7. budak2 pun terer gak. hehe. tak macam hakak budak

    ReplyDelete