Artwork : TRAPPED

14:36:00

Assalamualaikum.


Cewah, dah lama aku tak buat benda ni. tiba-tiba rindu menjelma pulak lah nak buat benda ni.

Sila hala cursor anda ke arah gambar
untuk mendapatkan warna yang sebenar. Sekian. Lols. 

Hoho, aku dah melting tengok laki tu. Aumm. Sangat comel. hensem, hot. melting berganda. ouch. ouch. *penyakit sawan kembali*

Okay. bye. 

Do comment. Buruk baik ku terima seadaanya. haha. XD Sekian.


You Might Also Like

20 Love Letter(s)

  1. cantik :) puitis ek ayat hehehe

    ReplyDelete
  2. fuyooo sweet sour.. laki tuu mcm kumpulan ftisland je..hahah

    ReplyDelete
  3. Amboi die punya melting siap aum..aum lagi..hahaha..

    ReplyDelete
  4. Memang cantik giler..luv ur artwork bebeh..triple thumbs up!!!! ^_^

    ReplyDelete
  5. Alamak tgh bw guna fon cmne nk bwk cursor jalan2? Hehe. Smart :)

    ReplyDelete
  6. @Iola hahaha, lirik lagu.. memang over je ayat diaa. XD bukann ayat kitaa. ahhaa.

    ReplyDelete
  7. @Bbwana adienia thank youu. love you too kak wana babeh! heheh. *chu*

    ReplyDelete
  8. kreative lah cantik! klau korea guy mmg cair habislah

    ReplyDelete
  9. ya ampun semoga kita dikurniakan bakat seperti ainaaa. ayuh bakat temui ku bakat! hahaha nice artwork aina

    ReplyDelete
  10. @Liyana Lunia. bakatt ku seru kau datanglah dekat kak liyana a.k.a nora danish ni. XD. makaseh kak. XD

    ReplyDelete
  11. wahhh, aina ni mesti hebat edit2 html semua kan.... teroor lah! bagilah tutorial sikit, camne nak buat gambar tukar2 warne ni... I izz jelly222!!! hahahaha:D

    ReplyDelete
  12. @Siti Aisya Ibrahim HAHAHA, Masih belajar lagi benda-benda ni kak~ T_T inshaa-allah nanti aina share ye~ ^^

    ReplyDelete
  13. akak ade sorang kawan dia suka edit mcm Aina gak. tapi dia extra rajin and dia jual bakat dia. dia iklankan and kekadang ade orang yang mintak tolong kawan akak edit. banyak dia dapat.. maybe u can try..

    ReplyDelete