Blog Waa Selim~ Hahaha

01:50:00

Assalamualaikum,

Tengah-tengah malam macam ni sambil aku menulis Sky Love chapter 5 chewah.. Aku curi-curi update pasal berat blog aku.

Still maintain macam dulu.Cewahh~







Purata kasanya lebih kurang 6 second je nak load blog aku. 
Kalau tipu korang cakap dekat aku ye~ Hahaha.


Ini size blog waa~ Gilla ringan. Hahaha. 

Ini lah sebab aku pakai blogskin. Cepat loading tapi nazak la nak mengeditnya. Hahaha~ 

Sekian. Nite-nite~


You Might Also Like

6 Love Letter(s)

  1. ainaa tukar design lagi ke..?? hahaha baguslah terer so hari hari nak tukar pun tak apa :P

    hahah akak nak timbang jugak lah. nak tahu berapa second.

    ReplyDelete
  2. Gila ehh cepat nye loading. Nak pakai blogskin juge. tapi malas nak ngidit ngidit ni.

    ReplyDelete
  3. Yup! Blogskin memang ringan tapi lecehh.. T_T Btw, ni nak test di mana ya? :D

    ReplyDelete

Like us on Facebook