Blogku berwajah baru untuk ke 150 Juta Kali.

22:43:00

Assalamualaikum w.b.t dan selamat malam semuanya! ^^

Perghh! Korang perasan tak perubahan blog aku ni. Jangan lah korang menyampah dengan entri aku berubah wajah ye. Tak sampai seminggu dah tukar. Please lah stay setahun lepas tu tukar semula ke apa ke. Ini tak sampai seminggu dah tukar lagi.

Actually, aku nak try dulu segala jenis design. Dari ala-ala kawaii(comel) ke pada ala -ala blog WANITA ! Aiceh! dan banyak lagi. Inshaa-Allah aku akan cuba buat style untuk lelaki pula.

Ini rupa blog aku semalam. Hahaha. SEMALAM k. T__T



Aku persembahkan blog aku yang berwarna Hitam + Merah. Salah satu warna kegemaran aku.

Benda yang aku paling suka dekat atas tu, Superbike dan juga Ferrari Callfornia. Tsk. Aku tak tahu kenapa aku rasa heeader aku sangat ohsem, kalah headers aku yang sebelum-sebelum ni. Hahaha. //Tak salahkan aku nak puji karya sendiri? Hehe.



















Ini adalah semua jenis header yang pernah aku design sendiri untuk blog aku. Hahaha. Imagine lah betapa banyaknya header aku. Tak masuk yang dulu-dulu punya. Semuanya sangat simple.

Buat siapa-siapa yang pernah masuk blog ini tapi rasa macam tak pernah masuk. Silakan putarkan ingatan anda dengan melihat header-header di atas. XD


Dan aku juga sangat suka yang ini..


Haha, aku suka sebab aku godek coding tu sendiri. Saya suka. Saya suka. *tepuk tangan*

So aku nak tanya pendapat uolss semua, okay ke wajah baru aku ni? Ke sakit mata? Ke tak nampak ke? Tak puas mata memandang ke. Sakit mata ke. Komen je. Aku akan ubah balik.


  Oh satu lagi. Berat tak blog ni? Kalau berat aku akan hahaaha... tukar lagii. XD 

Thanks sebab sudi baca, 

Jemput comment. Sayang awak. Hehe. 






You Might Also Like

19 Love Letter(s)

  1. haha rajin beno yee Aina.
    hitam macam malap sangat lah Aina.
    Tapi kalau Aina suka, takde masalah, akk tetap akan ke blog Aina ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. tak tahu nak klasifikan sebagai rajin atau takm sebab kita memang minat buat benda ni.

      thanks sebab berikan pendapat akak. hehehe. aina hargai kesudian akak untuk dataag blog aina. T.T

      InshaaAllah nanti aina tukar pulak ke warna lain. :)

      Delete
  2. header kt atas ni mmg cantik n awsome laa..warna merah hitam mmg sesuai nmpk elegan gitu,untunglah pndai edit blog sendiri..akak tgk coding jer dh pening hohoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you akak. hehehe.

      boleh lah sikit-sikit setakat nak buat hobi. Hahhaa. ada plak hobi edit blog. XD

      dulu memula pun pening juga . tapi lama2 dah okay. hehehe. boleh blaja plan2 :)

      Delete
  3. salam dear..wahhh rajin sungguh nak tukar+ design ea..hihi

    ReplyDelete
  4. @Cik Itah Wasalam akak. :3 haha. cepat boring. π_π

    ReplyDelete
  5. salam..aina boleh edit blog saya? kalo rajin la..sebab sy malas :) berapa kos? hehe

    ReplyDelete
  6. bukan nyampah tapi jeles haha.

    ReplyDelete
  7. header lo yang terbaru ni gempak gila weh!

    ReplyDelete
  8. Ok, memang superb!! thumb up untuk Aina..suka header tu cntik n kaler merah..:D

    ReplyDelete
  9. no wonder lah setiap kali masuk hedaer meti berubah..pastu tgk owner blog betul ke tidak...yg ni pun still sweet

    ReplyDelete
  10. hahahaah akak masok blog ni.. errr lain lg.,.hakhak..

    akak paling suka header kedua akhir tuu..

    buatkan header yg no.10 tuu. fontnya kelip2..hahaha leh x?

    ReplyDelete
  11. cantik blog adik...ada buat tempahan ke?;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni tak de tempahan lagi. hehe. inshaa-allah akan datang~ ^^

      Delete
  12. salam . sy baru follow sini . tapi dh ohsem gila tgk 'ex' header2 sis hahaha

    okayy , da nmpk da pasni klu nk tuka header , cari spe .. hihii :P

    btw , salam p'kenalan :)

    ReplyDelete