Day 10- Your favorite song ever!

09:00:00

Assalamualaikum. Finally, dah berakhir juga 10 Days Music Challenge ni.(>人<)


Macam pelik pulak. Aku rasa aku mula challenge ni lambat sehari dari DC yang satu lagi. Tapi berkahir pada hari yang sama. Hahaha. Nampak tak kepeningan aku di situ? Haha! {{|└(>o< )┘|}}

My fav song ever~ Banyak gila. Kalau aku list.. hahaha. Mati korang baca..




Jadi sebagai penutup.. aku akhiri dengan lagu yang bermakna buat diri aku.

Hadiah dari sahabat baik aku. Cerita aku dengan dia. 

Menangis aku dengar lagu ni.. walaupun lagu ni lagu lama.. tapi.. lirik dia sangat aku hayati.. Mula-mula.. aku cakap.. lagu lama mana dia kutip ni. Hahaha, kejam aku.. sekali baca lyrics dia.. 

Sambil aku tulis ni.. aku tengah layan lagu ni. Meleleh air mata aku. rindu nak dengar dia gelak. Rindu segala-galanya. 

Dear sahabat, Semoga ukhwah kita terjalin hingga ke syurga. 



"And when you need a shoulder to cry onWhen you need a friend to rely onWhen the whole world is goneYou won't be alone, causeI'll be thereI'll be your shoulder to cry onI'll be thereI'll be a friend to rely onWhen the whole world is goneYou won't be alone, cause I'll be there"

Tiap kali dengar part ni.. memang aku akan menangis..

Bila kami jumpa.. memasing kiss dahi. dia ajar aku. Katanya ikut sunnah. Hehe.


Sekian, sob... sob..


You Might Also Like

7 Love Letter(s)

  1. wahh .. nice lirik diaa.. nanti try dengar laa

    ReplyDelete
  2. hati tisu gak aina ni. hehe. kang nak dengaq gak lah.

    ReplyDelete
  3. tak penah dengar lagu ni.. baru first time.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah dgr lagi..lirik yang sangat2 bermakna :)

    ReplyDelete
  5. macam lagu zaman tak lahir lagi ja ni. hehe

    ReplyDelete

Like us on Facebook