Freebies Cursor Mustache Purple + Pink (Part One)

11:20:00

Assalamualaikum,

Hari ni aku rajin sikit nak buat freebies.

Suka tak? Haha, rajin sangat, doddle story tak siap lagii. Rajinn sangat kann? T__T



http://i.imgur.com/7kcTp3C.png


http://i.imgur.com/TZHc2wD.png



http://i.imgur.com/h3VOAA0.png


http://i.imgur.com/gFuEIR6.png

Yang last ni speciall. Hahaha,  Lip-lap lip lap gituhh. XD



http://i.imgur.com/is8O3Ln.gif

Own made kay. :

Nak amik macam mana? just klik link bawah gambar tu. Sekian. 

Jangan risau.. semuanya dah transparent termasuk yang gif tu. ^^

nak pasang acano? boleh google. sebab I malas nak buat tutor. Hahaha,  T____T
sekian. 

Nak amik comment, tak amik pun comment. 
nak credit pun boleh, tak nak pun tak pe. :)


You Might Also Like

20 Love Letter(s)

  1. Tak amik pun comment --> done

    Haha. Aina ni rajin sangat r.

    ReplyDelete
  2. comel2 la yunk . pandai buat eh :)

    ReplyDelete
  3. @Pykaa Pdott thankk you~ ^^ bolehh lah sikit2 hehehe.

    ReplyDelete
  4. comelnya.. pandai tol Aina edit cmnih. suka sgt tgk ^^

    ReplyDelete
  5. amboihhh.. pandaii buatt.. haha... cantekkkk :D

    ReplyDelete
  6. Rajinnya buat.. comel pulak tu :3 Haha malas nak tukar cursor sekarang :3 So.. tak amik pun comment xD

    ReplyDelete