Frustt!

23:16:00

Assamualaikum.

Aku tengah frust nongengg-gengg. Huahh. Sebab frust ni aku pergi cabut telefon yang sedap tidur di cas. Ceh.

Nak guna laptop adik aku layan Upin Ipin pulak. Sob.. sob..

Aku tengah edit satu gambar dan aku terpangkah tanpa save. Aku edit dekat sejam kot. Ya Allah. Tarik nafas je lah aku buatnya.

Papaii~~

You Might Also Like

10 Love Letter(s)

  1. Sabar aje lah, haha edit lah lg, aina kan rajen, teheeeee

    ReplyDelete
  2. Faham, faham. Hari tu saya lukis vector berapa jam, sampai pukul 3 pagi (almaklumlah 1st try.) Last-last dah ngantuk tapi tak siap lagi, Dan disebabkan kemengantukan itu, saya pergi save as .PNG, padahal belum siap lagi. (Saya guna SAI. Patut kena save semua layer sekali.) T°T

    p/s: omaigod! Kenapa tertaip panjang sangat? Tak sempat tarik brek awal- awal. -_-

    ReplyDelete
  3. Pergh, hilang camtu je? Memang frust le.

    ReplyDelete
  4. @nur as hahaha, -_- sabar je lah nak edit lain tu. XD

    ReplyDelete
  5. @Barniyah Ammara adik ni memang kembar akk eh? hahaha, akak faham. sob. sob.

    ReplyDelete
  6. @Hikayat Seorang Budak hahaha, hilang bagai chipsmore, tapi tak muncul2 balik. haha. XD

    ReplyDelete
  7. @Cik Nadyya breath in breath out, keep calm. ecewahh. hehe.

    ReplyDelete
  8. Sabar ye aina, Cik Mimie pun pernah kena mcam tu..terus ilang mood nk edit balik..heee

    ReplyDelete
  9. @Cik Mimie Yup. renung pun terkedip-kedip je~ XD

    ReplyDelete

Like us on Facebook