Liebster Award : Tagged by Amiez

17:01:00

Assaalamualaikum.



Entri yang aku tak tahu yang keberapa untuk hari ini.



Sejak bila anda berblogging? kenapa? 

Sejak 2011 lagi,,

Sebab nak belajar mendesign haha,. Sebab nak share my life , sebarkan dakwah, inshaa-Allah.

State '7 things' that describe yourself. ^^

  • - pemalu dengan kaum adam
  • - Suka cakap banyak
  • - Tak pandai pendam perasaan. Semua benda nak luah
  • - Selalu menjadi rujukan rakan-rakan bermasalah
  • - Sangat meminati warna merah dan merah jambu
  • - Suka memasak
  • - Suka belajar perkara baru

Print screen wallpaper yang korang guna sekarang, then upload. tell me why u like to use the wallpaper.

Hahaha wallpaper teman hitam gelap je. Hahaa. Tak payoh screen shot lah. XD


Apa yang korang suka makan untuk breakfast tiap-tiap hari?

Nasi lemak! Kuih karipap! Sedapnya~ T__T


Apa cita-cita korang waktu kecik-kecik dulu?

Pensyarah, sebab nak gaji banyak. HAHAHA.


Apa peristiwa yang korang tak boleh sangat lupa sampai ke hari ini?

Em, CRUSH confess macam dalam drama KOREA. T____T // 
Apa yang korang nak sangat buat dalam masa terdekat ni?

Nak berniaga.. tapii.. hiks.. hiks~ T__T

Apa perancangan korang untuk masa depan, let say 10 tahun akan datang?

Ada kedai sendiri atau sambung PHD. hahaha.

Andai anda berjumpa dengan kawan lama yang memang dah lama tak jumpa, what is the first thing u want to tell him/her?

I don't know.. sebab rasa macam pelik je kalau dah jumpa kawan lama.. T__T

Senaraikan nama orang-orang yang anda terpikir sekarang. kenapa? Haha

what do you think about my blog??

Mama, sebab aku tengah merajuk dengan mama. T___T hahaha. mama marah aku. sedihh. 

BLOG akak,, sangat simple~ Thumbs up!

You Might Also Like

4 Love Letter(s)

  1. serius crush pernah confess mcm tu sekali? haha.

    boleh buat novel ni aina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah. serius. dia datang dekat kita. Trkejut. rasa macam di awang-awangan.

      Delete
  2. rajin sangat aina buat liebster award ni....haha

    hmm... kan? kalau jumpa kawan lama rasa mcm speechless aje ^^

    ReplyDelete
  3. Entri yang comel haha terbaik :D

    ReplyDelete