Liebster Award : Tagged by Izzaty

Assalamualaikum

Thank you~ :*

1.Kalau hang femes, hang femes pasaipa? 
Haha. Sebab aku genius dan separuh malas dan separuh rajin. Haha.

2.Kalau satu hari nanti hang dapat hidup macam orang kaya hat pangkat 
Dato'/Datin, hang nak buat apa? 
Aku nak bagi buka Islamic International School aku sendiri. serius[Inshaa-Allah]

3.Apa benda thorbaik hang jumpa dalam blog aku?<http://hamsterkentut.blogspot.com/> 
Hahaha, semuanya terbaik. Baca entri akak sampai ketawa kentut-kentut ala hamster. Hahaha. :P

4.Hang sanggup dak kerat kaki untuk Internet? 
Hahaha. =_= Idok le teman sanggup nak buat perangai gitu. Tak dapat pahala syahid pun. Hahaha, susah apa, WiFi jiran banyakkan? :P

5.Apa hang rasa kalau hang ada komputer/laptop/tablet/smartphone tapi Internet takdak? 
Okay je. Cuma maybe bosan sikit la kot kan? Haha.

6.Hang rasa orang Nepal hensem dak? xD 
Semua ciptaan Allah semuanya cantik dan lawa. 
"[95: 4] Sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dalam bentuk yang sebaik-baiknya."
Bila kita kutuk hamba Allah maknanya kita kutuk siapa dari hakikatnya. :3 

7.Peah pi beli 3 pemadam untuk Leha dan 2 pembaris untk Tijah. Jadi, berapa panjangkah rambut mak Tijah?  
Tanya Cristiano Ronaldo dengan Hitler. Entah lah, lupa nak minum Dugro dengan Anmum.

8.Apa kesalahan hat paling kecik hang penah buat? 
Hahaha, buli adik. Small matter bak hang! Hahaha. XP

9.Apa hang rasa kalau hang kena berdiri kat sebelah orang yang ketiak busuk tah macam apa dalam bas yang padat lagi mampat? 
Redha. T_T 

10.Ditakdirkan hang gemuk, lemak berlipat-lipat seperti diriku, apa barang yang hang rasa boleh muat dalam lipatan lelemak ittew? 
Hahaha, letak phone untuk seludup ke sekolah yeahh!

11.Betui dak kalau aku kata, bila hang nak tag orang satgi, hang pi amek sesiapa yang ada kat cbox hang? Hahahaha. 

Hahaha, TAK tau lah. buat masa la ni belum lagi. Hahaha. XD akan datang inshaa-Allah. :P

Okay, siapp jugaa akhirnya. Hahaha. Adios. T__T Sorry kalau ada yang tak puas hati ye~ 



Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

3 comments:

  1. Comel-comel belaka jawapannya~ :p Secomel tuannya. :D

    ReplyDelete
  2. amboi, no 6 tu jawapan selamat ya. =P

    ReplyDelete