Liebster Award : Tagged by Tunsha Ayunie

02:14:00

Assalamualaikum.




Thanks sebab tag~ >< 


1. Terangkan diri korang dalam 5 perkataan, tidak lebih atau kurang.
Saya sangat ohsem dan comel. //HAHAHA

2. Umur korang dan blog korang, berapa ye?
Berusia 16 tahun dan blog saya berumur 4 tahun.(Dah sebaya dengan umur adik bongsu aku dah. LOL.)


3. Bahasa dalam sleng apa yang korang minat?
Semua.. Haahaha. kita kan satu malaysia? // patriotik tetiba. XD
(Actually, aina tak faham soalan ni. lols. Hahaha)

4. Makanan kegemaran korang?
Hahaha, apa-apa yang berkaitan dengan ayam.

5. Perkara pertama korang buat lepas bangun pagi?
Cari jam. Hahaha.

6. Kalau korang perlu jadi seseorang, siapa yang korang nak jadi?
Aku nak jadi Menteri Pendidikan sebab nak ubah sistem pembelajaran MALAYSIA. Serius k. 

7. Apa yang korang takut?
Scorpion. Lupa jap nama bahasa melayu dia. T___T

8. Filem yang korang suka?
Transformers!

 9. Artis yang buat korang berbulu?
Rozita Che Wan. Ayu Raudhah, Nora Danish.. Sapa lagi eh? (Kenapa mereka bertiga ni macam takdir je. HOT MAMA malaysia kan? lols)

10. Prinsip diri korang?
Give and Take

11. Apa yang korang tak suka sepanjang penulisan puan gojesss ni...? *jujur naaa*
Haaha, so far tak de tak suka. Baca entri sys penuh dengan semangat! HUAHAHA! Jangan marahh naa~

Sorry sebab aku tak ade tag sesapa.. sebab aku malas dah.. XD HAHAHA.

You Might Also Like

7 Love Letter(s)

  1. hahahha... tenkiu cyg... rajin sungguh! eh , tak tido..?? haaa pasal "sleng" tu tak faham ekk...??

    dia cam bahasa utara ke, kelantan ke...blablabla.. tapi boleh laa diterima jugak jawapan tu.... wakkakakakaka !!

    *senyum je baca...

    ReplyDelete
  2. hahaha, most welcome, thanks kepada akak sebab sudi tag. XD . haha, oh cenggitu. inggtakn bahasa inggeris sleng uk ke us ke. XD lols. jauh benoo bunyi nye. HAHAHA!

    //Asal senyumm je ni? eh? hahaha. ><

    ReplyDelete
  3. wahhh bagus betul yang no 6 tuh.... akak respek awk! :D

    ReplyDelete
  4. wahh .. TRANSFORMERS !!! sama laa .. neomu neomu choahae ~

    ReplyDelete
  5. Support Aina untuk capai impian No.6 tu :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook