Paris Souvenirs Giveaway!

Assalamualaikum~

Fuyooh dari Paris tu, sapa tak mauu? HAHAH! jomm join! Thanks sys Budak sebab sudi tag kita. haha, ingatt kat budak kecik ni. :P


Klik untuk join

Teringin Keychain tuu~ Lawoo jee tengok. Kalau tak keychain poskad pun jadilah. ahhaa. :3

Tag ;


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

25 comments:

  1. Hehe~ Thanks tag! ^^ Nanti saya join ya. :)

    ReplyDelete
  2. Good Luck. Akak pun join contest ni :)

    ReplyDelete
  3. yuhuuu~! Thanks tag kite kak Aina. ^_^ nanti Alia join ye... :)

    ReplyDelete
  4. gud luck
    ayu join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen n gud luck.
    singgah sini dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen n gud luck.
    singgah sini dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  7. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  8. Alor, dah join..Cik Mimie baru tag Aina..hee

    ReplyDelete
  9. Join giveaway tu jugakkk . Good luckk too aina ^^,

    ReplyDelete
  10. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete