Paris Souvenirs Giveaway!

16:04:00

Assalamualaikum~

Fuyooh dari Paris tu, sapa tak mauu? HAHAH! jomm join! Thanks sys Budak sebab sudi tag kita. haha, ingatt kat budak kecik ni. :P


Klik untuk join

Teringin Keychain tuu~ Lawoo jee tengok. Kalau tak keychain poskad pun jadilah. ahhaa. :3

Tag ;


You Might Also Like

25 Love Letter(s)

  1. Hehe~ Thanks tag! ^^ Nanti saya join ya. :)

    ReplyDelete
  2. Good Luck. Akak pun join contest ni :)

    ReplyDelete
  3. yuhuuu~! Thanks tag kite kak Aina. ^_^ nanti Alia join ye... :)

    ReplyDelete
  4. gud luck
    ayu join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen n gud luck.
    singgah sini dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen n gud luck.
    singgah sini dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  7. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  8. Alor, dah join..Cik Mimie baru tag Aina..hee

    ReplyDelete
  9. Join giveaway tu jugakkk . Good luckk too aina ^^,

    ReplyDelete
  10. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete