Requested Edit Blog from CikNanye Blog

11:42:00

Assalamualaikum and good morning. :)

Dah breakfast ke belum.

Sorry semalam tak update doodle story tu. Bukan tak nak. Tapi semalam tak beberapa nak sihat. Entri semalam tu pun upload masa pukul 1 pagi. Hahah.

By the way maybe esok amu boleh kot upload doodle story tu. Sebab hari ni ada lagi satu blog aku nak edit.

Semalam ingat nak habis dua-dua blog. Rupanya sempat siap satu je. Sebab mata dah memberat gegila. T.T

Inilah hasilnya. She request pink + turquoise + grey.

Maaf ye kalau tak menepati citarasa cikna. :(

Rupa blog sebelum ni.. Biasalah.. Lupa nak amik gambarnya  hahhaa. T.T

Boleh lah visit beliau di

 http://cikna136.blogspot.com/ 

Jom terjahh. Hehehe.

Nampak tu~ cewahh. AA design konnonnyaa~ sempena nama aku dengan ayah.   

                            Aina Akmal

Dulu kawan aku ingat tu nama bopren aku. Hahah. Lols. Papai.

Challenge aku malas update lagi. Malam nanti lah.

Paapaiii~~~

You Might Also Like

17 Love Letter(s)

  1. Wah, terabek la Aina :) Cantik blog CikNA..da terjah da td..heheh..Rajin dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg cantik, Cik mimie jgn cemburu ye,huhuu...:-)

      Delete
  2. Wah, terabek la Aina :) Cantik blog CikNA..da terjah da td..heheh..Rajin dia :)

    ReplyDelete
  3. moga cepat sembuh AA. hehe. AA untuk amar asyraf jugak. kekeke.
    terer la AA edit blog :)
    wa caya sama lu. hehe. takpe aina take ur time. music challenge tu kalo x sempat update r sok. kan tu segmen buat rileks je. hehe

    ReplyDelete
  4. Memang patut pun org buat tempahan design blog , tengok la sapa yg design ? AA DESIGN okehhhh .. Dah mcm nama company .. Nanti tambah sikit lagi kat blkg jadi AA Design Sdn. Bhd .. ahakssss .. Good Jobbb !!! Nanti akak tempah pulak .. huhuhuu

    ReplyDelete
  5. boleh la kalau nak tempah edit nanti :)

    ReplyDelete
  6. Cantik, mmg puas hati la Aina... sbg p'hargaan Cikna dh mskkn aina dlm bloglist...semoga cepat sembuh ye...:-)

    ReplyDelete
  7. @budak ceh, amar asyraf pulook dahh. hahaha. XD . amin.

    ahaha, itulah challenge. mana boleh buat rilek, huhuhu

    ReplyDelete
  8. @nurul hidayah haha, ada rezeki nanti nak buka. aminn inshaa-allah. thank you kak dayah. ;3 boleh kak dayah. hahah.

    ReplyDelete
  9. @adk dayah blogg akak bukann dah comel giloss ke? XD

    ReplyDelete
  10. @Cikna thank you~ lega akak dah puas hati. T___T

    ReplyDelete
  11. Wahhh.. canrtekkk yang A.A Design tuhh.. hihihi:D

    ReplyDelete