Requested Edit Blog from SITI YANG MENAIP

16:52:00

Assalamualaikum.

Selamat petang semua. Cewahh. Maaf ye tak sempat berblogwalking hari ini. 2-3 Hari aku melawat masa tengah malam je. Sebab aku busy sikit dengan tanda kertas. Hahaa. Tapi jangan salah faham aku bukan cikgu okay~ Yee Het!

By the way. Aku semalam berwassap-wasap dengan sis siti a.k.a cikgu.

Sembang punya sembang maka terlahirlah blog yang beri diberni nafas pudina baru. hahaha dengan lelehan coklat. Ouch!


Tadaa~ Aku persembahkan blog Sys Siti. Sapa tak kenal kan? Cewahh! 

Aku lupa nak printscreen blog wajah sebelum ni. T___T Kenapa aku selalu lupa benda tu. ASDFGHJKL~ T___T



Nah buat siapa yang stil tak kenal-kenal lagi akak comel ni. Ni ha header lama beliau. 

Aku sempat grab yang ni je. T___T sadioss betul aku ni. sob. sob. 

Apa-apa pun, thanks kepada akak kerana sudi beri kepercayaan kepada Aina dan support Aina. :)

Cikgu nanti lepas habis SPM, Inshaa-Allah Aina akan focus buat editing ye~ Hehehe.

Apa-apa pun, jom terjah blog akak ni ramai-ramai! :)



Nak tengok hasil aku yang lain?

Check this out.




Thank you~ Berminat? Hehehe. Boleh wassap sama aku yee~ Boleh minta dekat Pesbuk. 

Sekian.

p/s : Konsep aku selalunya untuk meringankan blog. Jadi segala benda yang tak penting dan memberatkan blog akan di buang. Sekian.





You Might Also Like

9 Love Letter(s)

  1. Aina memang hebat dan punya bakat besar dalam bidang ni.keep it up dear..^_^

    ReplyDelete
  2. ohseeem..!!! akak sukaaa sangat hahaha. the colour memang so my taste. thank u darling..

    ReplyDelete
  3. wahhh cantekny aina edit...berape ni rege nak edit blog ni? saje survey2 dulu ye...heheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. tq. buat masa ni. tak de bayaran yang lagi kak. hahaha. dalam bahasa lainnya free. mehehehe. ><

      Delete
  4. Haha suka lupa nak printscreen gambaq lama. Lawa la aina edit blog kak CT tu. patot la bz :)

    ReplyDelete
  5. hahahaa seronok tengok blog ct yang baru... ceria je... comeyyy macam dia jugak... pandai aina buat... ok tumpang jelesssss banyak2...

    ReplyDelete