Requested Edit Blog From Sweet Red Cherry

19:47:00

Assalamualaikum dan salam Malam? haha. dah nak malam rupanya~

Satu hari aku mengedit blog sys ni. T__T

Dan aku baru sedar aku skip lunch. sebab breakfast aku dah heavy. Hahaha

Lol, dah abaikan pasal aku.

Meh aku nak story mory sikit pasal blog yang aku edit ni.

Blog ni 2 in one. Personal life pun ada, menjual kek pun ada, beliau pun kalau tak silap aku turut berkongsi resepi membuat kek.

Memang telan air liur je lah sepanjang aku mengedit blog beliau.

Well ini gambar blog beliau yang lama. Actually ni gambar lama yang screen shotkan. T___T haha. sadis. Sebab apa? sebab aku lupa nak amik gambar. dah siap semua baru aku ingat. Adioss~




Dan jeng-jeng

Aku dah makeover kan blog ni dari atas ke bawah ke kiri ke kanan ke atas. T_T hahaha. //ayat kelingg



Saja aku print screen yang bawah tu, nak tayang aku punya watermark untuk edit blog. Hahaha. XD

saja aku nak tayang yang cupcake tu tengah menggedik dekat header tu. Haha.

lawaa dakk? HAHA. MOHON GELAK BERJEMAAH. XD

Bak kata kak dayah, mana tau suatu masa nanti akan ada AA Design SDN. BHD
Amin.

Dalam perancangan aku pada masa akan datang. Inshaa-Allah. 

Aku ada impian nak bekerja dekat German sebagai Web Designer. Tapi bila fikirkan balik.. Aku ni perempuan dan anak sulung better aku fikirkan untuk family dulu. Web Designer dekat Malaysia pun apa salahnya.

Aku ada juga  impian nak bekerja di China. Nak belajar cara mereka berbisnes. Buat kawan dulu di seluruh dunia, lepas tu buka bisnes. Yayy! Aha, Inshaa-Allah one day. :)

Banyak cakap pulokk. Haha.

By the way, asalnya sys ni minta buat header je, tapi aku sesaje mengada offer edit blog. Haha. Apa salahnya buat baikkan? 

Thanks kepada semua yang bagi aku peluang mencungkil skill yang tak berapa nak skill ni. T____T

JOM TERJAH BLOG SIS NI, LAYAN GAMBAR-GAMBAR KEK T____T 


LAPAQQ WEHH!

Sekian, Papai
Awak awak yang comel dan hensem tu boleh klik
TABUNG 1 dan TABUNG 2
Thank you~ :* chuu





You Might Also Like

19 Love Letter(s)

  1. Waaaahhhh..serious memang cantik dan comel..macam x pecaya tu blog akak..hihi..tabik spring la kat aina..anak mmg suka sangattttttttt..^_^

    ReplyDelete
  2. nak request buatkan watermark untuk Za boleh? heee... *muka tak malu*

    ReplyDelete
  3. assalam aina,

    jemput datang blog akak wana ya, ada entri untuk aina.tq

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/blogku-berwajah-baru-fully-edit-by-aina.html

    ReplyDelete
  4. bagus dik..ad cete2 yg tggi..xslh pn..semoga impian tcapai

    ReplyDelete
  5. @Bbwana adienia haha, thankk you again, and most welcome akak. :)

    ReplyDelete
  6. wah..!! akak nak jugak laaaaa hihiks.. mahal dak charge nya..??
    email akak yang.. ct_humairah90@hotmail.com tak pun awak tinggal emel kat komen. akak bukak guna hp tak boleh nak check

    ReplyDelete
  7. Kang kalo ade keje kosong kat AA design helo2 ye aina :)

    ReplyDelete
  8. Wah!~ :D *speechless* (Boleh kan gitu? Hehe. :p )

    ReplyDelete
  9. Alahai cantiknye..macam nk request jugak je..hahaha..

    ReplyDelete
  10. nak jadi designer eyhhh.. semoga tercapai impian mu wwahai adikku sayanggg :)

    ReplyDelete
  11. Cantik la!! Comel plak tuh!! :3 Sebenarnya teringin nak blog yang guna classic template camtu tapi tak reti nak guna pula :3

    ReplyDelete