SEGMEN : Bloglist Untuk Kawan-Kawan Yang Kita Suka by BUDAK

17:11:00

Assalamualaikum dah lama aku tak join segmen,

Segmen kali ni datang dari BUDAK, tagged by Sys Ana Lee. Thank you. Hehe. Actually budak beliau pangkat kakak pada aku, should I call her Kak Budak? Weird. T___T

By the way jom join ramai-ramai.


Klik gambar untuk join,

Sys, aina malas nak tag orang. Hahaha, boleh tak? Boleh tak? XD 



You Might Also Like

5 Love Letter(s)

  1. simpan dekat bookmark tapi tatau bila nak join..

    ReplyDelete
  2. haha. suka hati hang la aina nak panggil aku apa. haha. mekaseh join, mekaseh buat entry :)
    tak wajib pon semua ni. kan dah baca description. haha. tapi sapa buat entry ni kira berani la. kekeke. gurau ja naaa :)

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah...
    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-untuk-kawan-kawan-yang.html

    ReplyDelete
  4. bila tamat segmen nihh erkk? DC budak akak tak join agi.. hahaha :D

    ReplyDelete