Segmen Blogwalking bersama Bazlia Amoza

23:36:00

.
klik banner untuk join. ^^

Assalamualaikum dan selamat malam semuanya. Ecewahh. Malam ni tengah-tengah blogwalking jumpa segmen ni.  Guruh tengah berkumandang dekat luar tu.

Aku pulok layan lagu sedih nauu malam ni. Tapi tak la rasa sedihh pun. Hahaha. 

Simple je syarat-syarat. Ni yang aku suka beno ni. Hehehe. 

Okay, papai~ akak, blog kita menarik tak? Hahaha, T___T


You Might Also Like

7 Love Letter(s)

  1. adik sayang, awak salah back link tu... ^^,


    tnggalkan link dekat sini erk. akak pun join je. bukan sponsornya. hehe

    http://www.bazliaamoza.com/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html

    ReplyDelete
  2. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html

    ReplyDelete