Segmen Blogwalking bersama Bazlia Amoza

.
klik banner untuk join. ^^

Assalamualaikum dan selamat malam semuanya. Ecewahh. Malam ni tengah-tengah blogwalking jumpa segmen ni.  Guruh tengah berkumandang dekat luar tu.

Aku pulok layan lagu sedih nauu malam ni. Tapi tak la rasa sedihh pun. Hahaha. 

Simple je syarat-syarat. Ni yang aku suka beno ni. Hehehe. 

Okay, papai~ akak, blog kita menarik tak? Hahaha, T___T


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

7 comments:

  1. adik sayang, awak salah back link tu... ^^,


    tnggalkan link dekat sini erk. akak pun join je. bukan sponsornya. hehe

    http://www.bazliaamoza.com/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html

    ReplyDelete
  2. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html

    ReplyDelete