Art Trade : DiaaneyA

19:10:00

Assalamualaikum.

Aku sebenarnylupa yang aku ada minta dengan adik DiaaneyA ni. Tadi dia cakap dia nak buat sama. Hahaha, kalau adik tak komen.. memang akak tak ingat langsung sayang oi. Lupa sungguh. Huhuhu. Terus aku pergi design..

Ini first time aku berart trade bagai ni. Okay. Salah dan silap harap diampunkan. Muahaha


Cak? Hahaha. Just for you wahai adik akak... Akk rasa cam nak sebut je nama awak ni. Huaaah. Saba je lah. 

Selepas diedit dan di warnakan aku masukkan ke dalam Photoshop untuk proses melawakannya. Hahaha, K perasan. Harap Yaya suka lah. //nama baru awak. HAHA Terima je akak panggil cam ni. atau akak tarik balik doodle ni. Hahaha. [kuasa veto kakak menjelma]


Aku tak tahu kenapa doodle aku nampak gemok. Oh pleasee. Tak apa, gemuk itu comel. Tak nak lah dengar gemuk. Panggil chubby. Hahaha. Okayy sangat chubby. 

Aku dah lama tak buat doodle. Tahun ni baru sekali je. Aku edit doodle ni lagi susah dari edit blog. Lols. Serius. 2 jam hangg buat benda ni. T^T 

Tadi design yang ini aku ada design satu lagi.. tiba-tiba blackout! 

I like asdfghklgsdjfnalkduafahdadaadkakfaujoeifje. 

Sabar jelah. Dengan tak save bagai lagi. Mujur baru lukis sampai dress dia jee. Kalau aku dah siap colouring semua. Agaknya tahun depan baru aku buat doodle ni. FRUST! 


Soo itu jee~ Sekiaan. 


Tangankuu terlalu sadoo seperi Zul Arifin makanya artwork ini terlahir. HAHA.kbai.


You Might Also Like

20 Love Letter(s)

  1. paham sangat perasaan masa tengah buat kerja lepas tu tak save, tiba2 blackout. adoii.

    okay la tu doodle tu. chubby pun cute jugak apa. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kann. Rasa masa tuu.. Mulutt tuu macam pffttt . ahahaha

      Chubby always cute. Ahahaha(ノ^∇^)

      Delete
    2. hahaha. pfffftt!

      yes, ALWAYS! haha ^______^

      Delete
  2. Replies
    1. Hahaha, bolehh sangat. ^^ jomm2. ^^

      Delete
  3. ok cun ! hihi. yg part blackout tu, sabou aje la ye.. faham sgt mcm mna prasaan wktu tu.. huhu

    Jie smpai skrng tak reti2 lg nk buat doodle sndiri. huihui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Kann. Boleh menagis guling2 jee. Sobb. (╯°□°)╯︵ ┻━┻

      Haha. Tak pe. Simple je. Boleh buat punya hehehe.^^

      Delete
  4. Yaya pun Yayalah~ *muka redha*

    Pst! Nah, dah siap pun untuk kak Nana. (Adillah tu kan? =3=) :p Klik sini! Publish dulu komen ni, baru klik okey? Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Yelaah. Okay la tuu. Hahaha (*^ワ^*)

      Hahaha. Kak nana. Omoo kyeppotaa bunyyiinya. Okayy. Dah tgokk. Sangat comel gilooss. TmT

      Delete
  5. Comelnya...buatkan satu untuk akak awak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Nanti aina buatkan letak dalam besdya card yee. ^^

      Delete
  6. So comelllll! Akak kalau kena macam Dik Na buat kerja tiba-tiba black out,..time-time macam tulah hilang 'nilai murni' sabar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Tauu. Habis rasa macam nak mengamuk je. T.T sabaqq jelahh. (ಥ_ಥ)

      Delete
  7. Cik Mimie buat doodle muka je lepas..yag lain2 out..hahaha..
    Comey pe doodle Aina :)

    ReplyDelete
  8. Art trade tu apa? Maaf le baru tau istilah ni. Hehe. Kesian den. Mau kejang tangan buat doodle ni. Penah try pastu stop sebab macam kayu je. Hehe. Aina punya doodle so comel :)

    ReplyDelete
  9. Mmg terase dffghhhjkkllojbu lahh klu tgh2 buat bleh hilang kan??
    Frust and mood ke laut dah....
    Pape pon tangan sado mane pon awk dikna ttp comell bg akk tau
    Ok sila terharu
    Hehehehe

    ReplyDelete
  10. cuteness overload !!

    btw ee sabar jela kan lau blackout camtuuu , adehhh

    ReplyDelete