Artwork : Saengil Chukka Hammida Donghae Oppa~

22:01:00

Assalamualaikum.

Dah lama rasa tak buka photoshop, ceh nipunya kauu aina. Maksud aku untuk buat artwork. Dah lama tak buat. Tetiba pagi tadi scroll facebook jumpa wish birthday untuk Donghae hari ini.

Aku pun tertanya-tanya, besday dia ke hari ini? Maka aku pun menggugel. Ohh besday dia rupanya. Hahaha. Aku mana ingat besday orang. Serius, hensem mana muka hang aku lupa weh. Hahaha.

So,


Tadaa~ Hahaha, dah 28 tahun dah ye ko hidup. Ish-ish. Aku doakan mana tau satu hari allah panggil kau jadi tetamu dia pulak? Kan? Kan? dan sahabat kita pulak kan? Allah nak flip hati ni bila2 pun boleh.  

Bukan aku nak celebrate sangat pun. Hahaha, saja nak try benda yang aku baru belajar. *serius*

Happy Besday Oppa! ^^

Kak Hafzan, tatap lah ni. HAHAHA.

Sekian. ><

You Might Also Like

18 Love Letter(s)

  1. bhahahhaa samalah !! akak slalu berharap doojoon akak akan masuk islam one day. oowh bday donghae yee isk tuaaa dah. ye la suju pun dah brapa zaman dah. oooowh sungmin nak kawen..!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahhaa, kan? Tetiba rasa macam lols, dah lama rupanya mereka wujud. Dah nak jadi super senior dahh kan? T_T Tu lahh, dengar sungmin nak khawin rasa cam sedih, HAHAHA, tak tau napee~ maybe lepas ni dia layan bini dia ja. Ceh, macamlah selama ni dia layan aina. T_T Hahaha. Sadioss~

      Delete
    2. amboi kak ct! bukan main lagi dia! :D

      Delete
    3. Aina : hahaha akak ske sungmin sebab gigi rebit dia tu tapi fav tetap leeteuk.. curious nak tau leeteuk ngan sapa..

      Aisya : berdoa berdoa mana tau nanti Allah kasi hidayah kat dia. owh doojoon ku :P

      Delete
  2. alamak tak kenal lah pulak.. google jap. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahaha, jangan gugel lama-lama. Tak baik. XD

      Delete
  3. ok picx nih smart. dannnn handsome jugak mamat ni.. xpna tgok sblom ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaahaha. Apaalah akak. Mamat ni lah yang menghiasia header aina harituu. Lols. T.T banyak kali dah aina tayang muka diaa. ~

      Delete
  4. Xde lee min hooo xmo tatap... kahakahakahk

    ReplyDelete
  5. Heee..tak kenal pun die..papepun..happy birthday buat dia..

    ReplyDelete
  6. Wuuu~ Kak Aina, buatlah banyak lagi tuto fasal Photoshop. Jeles ni~ Huhu. T^T

    ReplyDelete
  7. Hepi besday buat oppa Lee Donghae...harap-harap dia baca la. Hehehe

    ReplyDelete
  8. AAaAAAA Saje je. T^T Oppaa XD Bila la nak kahwin mamat ni. Tua bangka dah rupanya XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, dia nak tunggu aina habis belaja dulu. dia nak khawin dengan aina. Hahaha. --'' laki makin tua makin mahal. \o/

      Delete
    2. ceh, mana boleh. Bagi akak dulu la XD hahahaha

      Delete
    3. Kakak kena mengalah dengan adik~ HAHAHA. :P

      Delete