CPUV : LAMIDO Digital Campaign & Zurich Insurance Contest

09:42:00

Assalamualaikum 



Pagi ni check, cakk! Hehehehe. Bersinar-sinar mata guaa bagai permata.


Aku tak tahu rupa iklan macam mana. T_T Sob.. sob..

Dan aku tak tau nak explain benda iklan yang aku dapat tu. HAHAH. 


Awak dapat juga? Tahniaah ye! Hehe. Alhamdulillah. 


You Might Also Like

13 Love Letter(s)

  1. alhamdulillah,...msyuk!!...hari2 ada kan..jelez nya huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alloo kak jm. hehe, jangann lah sedih2. ehhehe. alhamdulillah. :3

      Delete
  2. Tahniah aina...boleh belanja nanti, heheheh

    ReplyDelete
  3. Bila dpt cpuv tu apa yg perlu buat?? Kena explain psl campaign tu atau just biarkan je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, tak ada kena buat apa pun sebenarnya. dia akan keluar iklan dekat blog kita. lepas tu bila ada korang klik kita dapat lah berapa sen. Huhuhu. Sebenarnya kalau tak explain pun tak pe. Just saja nak buat up entri. >< Hehe

      Delete
  4. Ok sy pun dapat...zurich..nanti click yeaaa..jangan tak click..nnti kena babap!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, tahniahh~ ^^ (Y) rogerr boss! :3

      Delete
  5. tahniah dik... akak daapat juga, tapi macam mana nak tengok iklan tu kalau nuffnang pon tak muncul. sob sob..sedih sebab kerugian iklan tak muncul2. hehe :P

    ReplyDelete