E-Card Birthday for You.

12:30:00


Assalamualaikum.


Ini bukan segmen ye, bukan nak niaga ke apa ke.

Aku cuma nak cakap, korang berilah tarikh lahir korang untuk aku buat e-card. Hadiah dari aku untuk korang.

Aku nak bagi hadiah memahal memang taklah. T_T sebab aku tau buka Photoshop je. Yang lain tuu. Aku mana hadoo dueeet. Lols.

So, tinggalkan tarikh lahir anda dan Inshaa-Allah ada rezeki aku akan buatkan e-card khas untuk besday korang. Mehehe. So Happy Besday untuk yang lepas akan datang dan hari.


Tak paksa. Hehehe.

ini khas untuk cik mimi masa hari jumat hari tu. [entri penuh]



Saja nak mengeratkan ukhwah. Tapi untuk PEREMPUAN sahaja. Sekian. ^^


Lamanyaaaaaaa aku tak pakai warna pink~ T^T Templatee baruu lagii. Kbai 

You Might Also Like

37 Love Letter(s)

  1. Oiyy burung hantu~ HAHAHA
    Insomnia jugak ke hape?
    Okay, akak nak jadi org petama ni : 3 May 1993
    special request : Nak purple ehh, HAHA
    Cantek blog die, jeles, kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooiyy kak burung hantu madu. HAHAHA.
      Hahaha, mungkin. -___-
      3 May? Dah lepas, tak boleh masuk. HAHAHA. K gurau. :3
      Special request : Approved
      Hahaha, -_- ni nak kena panggil beto ke panggil abe apis midun? siap merajuk ni. XD haha.

      Delete
    2. Beto beto, HAHA ehh akak dah buat dong hae untuk Aina :p

      Delete
    3. Hahaha. okay. nak call. Hahah. ahhaha. dah tengok. thank you bebanyak. :*

      Delete
    4. oh 3 May .. ok jarak 8hari kotttt. hahaha

      Delete
  2. yeh yeh bestnya
    birthday akak 11may.
    #ok template kali ni sgt melting. kiss here! kiss here! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, okay. noted~ ^^
      alor madu jarak tarikh dekat je dengan bini sulung, ahaha. :3
      kiss banyak2.* :*

      Delete
    2. ceh ceh. madusss bongsu jarak jauh sgt ka? hahaha :3
      Kissmanyakmanyakmanyak :*

      Delete
  3. Wahh, apply sampai tahun depan tak ni? Bday akak dah lepas!
    18 Februari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa~ tak apa, aina buat throwback. kalau nak tunggu tahun depan, maybe aina tak de. haha. hiatus maybe. XD

      Delete
  4. haritu kita masuk blog ni warna coklat ,pastu putih hitam pastu pink.. ke salah masuk blog.. jarang sangat singgah sini walaupun dh follow.. T___T
    buat2 kenal ja la..ehehehe

    rajinnya nak buat ecard..
    akak 2/12 ya..
    nombor cantik tu.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh betull, ahaha, semua yang awak sebut tu semua warna blog kitaa. XD hahaha, tak pee. :3

      okayy, noted. thanks. ^^ cantik comel lawa nombor tu. HAHA.

      Delete
  5. Ala best nya..Kak wana pun nak jugak..my bday 18 April..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akkkk~ besday kita bulan sama. ni sayang akak ketat2 ni, hahaha. :3 boleh2 noted. hehe.

      Delete
    2. okey tq dikna bebeh!! muaah..muahhh..

      Delete
    3. mosstt welcomme. muahh. muahh jugaa. haha. :3

      Delete
  6. alaaaa~~ kalau birthday kita tunggu ayam berjanggut dululah baru sampai.
    21 September boleh ke? hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa, kalau ayam berjanggut nanti tak hensemlah ayam tu.. HAHAHA.
      boleh2 noted. ^^

      Delete
  7. cantiknya template baru ni...
    pink my peberet.. comellll
    my besday 19 May...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, makaseh. ^^ sama lah onee of my fav juga. :3

      okay noted. ^^ tq.

      Delete
  8. Nak nak nak! (gaya budak kecik yang mengada. -,-) 2 Oktober 2002~ :*

    p/s: I baru tak on berapa hari, dah terjatuh ke anak tangga terbawah Ohsem October? Omgee. Femesnya orang tu. X_X
    p/s: Orang tu! (Gelaran terbaru untuk kak Aina. K bye. :3) Awat buat warna pink pastel? T^T Culik kang tempate ni. T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. awakkk memang budak kecik lagii kan? HAHAH. :p

      KENAPA nama orang tu~ Letak la nama lain. ;AAAA~;
      hahaha, culik la kalau berani. akak babab2 nanti. nakk? haha.

      Delete
    2. Birthday I dah lepas okey~ Dah ada kad pengenalan lagi. Kecik apa macam tu? :3

      Oh sorry~ Lepas dah gelar banyak kali baru terjumpa komen ni. T^T Oklah, panggil Kak Na. :p
      Cubalah babap kalau berani! Panggil my mum karang! (Jangan pedulikan. Mengaku, memang tersangatlah bratty di sini. +_+)

      Delete
  9. kembar dgn nadya kann..hihih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembar ape? blog? haruslah. HAHA. XD

      Delete
  10. birthday kak yaya 29.11 . next month . hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. OKayyy~ besday akak yang terdekat. noted. thank you. ^^

      Delete
  11. assalam...cantik blog aina..suka sgt..kreatif...

    besday kak irna 26.07.1983

    ReplyDelete
  12. Ala ala..nk jgak!! 24/2 hehe..

    ReplyDelete
  13. alaa..da lepas..nak jugak bole tak? hahaha
    :P

    ReplyDelete
  14. Mekasih Aina untuk E-card tu Cik Mimie suka sangat-sangat :)

    ReplyDelete
  15. birthday kita nak dkt dahhh, 2 Nov hehehehe :p

    ReplyDelete
  16. Alaaaa lmbt lagi la dikna...
    13 april...
    Dikna nnt buat tok bby akk ea..
    Tp xtau la bile keluarnye...
    Heheheh

    ReplyDelete
  17. 7 May. haaaaa ni nanti buat eh haha

    ReplyDelete
  18. nak jugak la. 19 Mei 1990. tahun depan nuuu. haha

    ReplyDelete