Edit Blog : Coffee Shop Template

20:39:00

Assalamualaikum gaiss!

Cak, tadi ada-ada sapa try buka blog aku tak? Kalau ada maaflah ye. Kita terpaksa private jap. Sebab ni hahh~ WAJAH BARU AKU. HOYEEAAH!

Aku tak tahan tengok gambar coffee yang comel-comel ni, dan inspirasi aku adalah kedai kopi~ So, I named this template COFFEE SHOP! So byeee untuk template Sapphire Bluee a.k.a Super Junior. Say Hello to Coffee Shop B.A.P.

Ceh, tak de kaitan dengan B.A.P sebenarrnyaa~ Cuma ketakdiran sahaja ye awak-awak semuaa. Haha.


Ini rupa lama blogg waa~

dan selepas di tuang dekat coffee~



Hahaha, tab hover aku ada dekat kopi-kopi comel di atas tuu~ Lols, pandai-pandailah korang merajinkan diri.

HAHAHA, Komen negetif dan positiv di alu-alukan, *tepuk kompang*




You Might Also Like

28 Love Letter(s)

  1. Comeinya..rajin betoi mengedit. Dah takdak muka pakwe hensem tapi kopi-kopi ni pun menggoda. Akak suka sgt kopi...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha, habis dah sesi tayang stok laki hensem. sekarang kita tayang kopi ohsemm pulak~ XD

      Delete
  2. wuuuuuuuuuuuu awat omey angat ni? sila buat tuto tabmenu cam gini. seriusssss jatuh hati nih..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahhaha, makasehh. :3 hahaha. enggak bisa di bikin tutonyaa dong. T_T mianhe.

      Delete
  3. Kegigihan membuahkan hasil..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. Woww! Memang kak Aina ada sentuhan magis lah~ Sampai saya yang sangat tak suka warna coklat pun jadi terjatuh hati. Bravo! ^_^

    p/s: Kotak komen ni belum tukar warna lagi~ :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, alahai., mane ade dik oii. biasaa-biasaa jee. hehe. Makaseh. coklatt lawaa kann? Hehehe.


      ps/ dah tukaa~ Haahaha,

      Delete
  5. Replies
    1. Haha. -_- jap ke? adalah dalam sejam lebih. lols. hehe. XD

      Delete
  6. ehh,ingat blog mana la dok jual kopi ni. =P

    btw, nice! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaambooii. Lols. okaylah jadi baristaa dekt blog jee. lols.

      thankk youu~ ^^

      Delete
  7. hihihi.. iols lah tuh nak bukak tak dapat :P ingatkan dah kenaaa block hahaha baru nak merajuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh, manaa ada iolls nak bllogg you. tak sampai hati tauu. kita kan sayang kak ct ketat2 dan padat2. ahaha. allololo. :3

      Delete
  8. seriously aina cantik gila blog. nak nak lagi bahagian komen ni.
    rasa nak makan je blog ni. sangat comel. jeles iolsss :OOO
    untunglah pandai edit blog sob sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, makasehh kak~ akak punya pun lawaa~~ hahaha, akak kalau lapar tenung je blog aina ni. inshaa-allah kenyang. hahaha. jangan di telan blog ini. dia tak berdosaa. ahahaha.

      boleh pandai edit sikit2 je. ><

      Delete
  9. ainaaaa memg pandaiii sangat bab edit blog ni . kena tuntut ilmu dri aina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahaha, biasa-biasa je lah. T_T tak adalah terror mana. :3

      Delete
  10. baik tayang kopi dr tayang laki...kah kah kah..cantik..! kita suka kat bahagian side bar tu dia punya ..entah macam mana nak cakap..tp semua lawalah..! haha..

    btw,kita tgk sikit tuto sis utk rujukan.menjadi..! terima kasih sbb kembalikan semangat mengedit kita..kah kah kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, betull tu dik. Huhuhu. Haaha, makaseh.


      thank you ._. sebab sudi nengok tutor sys. Hooho

      Delete
  11. Cantiklah blog Dak Na berwajah baru! :) Suka! Suka! Suka!
    One cappucino please...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah, okay. nak pergi kitchen jap. hehe,

      Delete