Edit Blog : Flash Segmen #2 by Aina Akmal [ Yaya Ismail ]

07:13:00

Assalamaualikum 

Cak! Selamat pagi. Semalam tengah-tengah malam gigih aku siapkan blog seorang akak ni. 


Akak Yaya kata dia tak online sampai lah hari Jumaat, so apa kata dia kita tunggu Jumaat nanti yee~ Hehehe. By the way korang boleh lah usha-usha dulu blog sys ni. Sys ni minta theme ala-ala aku punya dulu. Korang tahu lah kan aku punya 'DULU' tu punya banyak sampai 

"Akak nak theme cam aina yang dulu."

"Dulu aina punya banyak , nak yang mana cerah ke gelap ke, bla..bla.."

"Bla..blaa.."

"Pening lah, buat lah macam mana pun Aina." 


See? See? Pening mana satu wajah blog aku yang akak ni nak. Lols, hehe. Macam tulah lebih kurang dialog beta dan beliau. HAHA.

Tadaa~ Ini rupaa sebelumnyaa~

Selepas



Live Preview? Click header.


Boleh ke sana untuk usha mengusha. Huahahahaa. Jemput singgah,

Kak Yaya dah tukarkan nama blog dia dari SWEET SOUR YAYA kepada YAYA ISMAIL

Tata, jangan lupa jengukk ye~


You Might Also Like

18 Love Letter(s)

  1. Lebih cantik dan kemas hasil magic touch aina..nampak lebih menarik..tahniah dik na tomei!!

    ReplyDelete
  2. Tahniah, Dak Na! Sooooooo caaaannnnnnnnntikkkkkkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakna? Dak naaa pun bolehh. Haahaha. (*^▽^*) Sangkyuu. ^^

      Delete
  3. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thannkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoouuuuuuuuuuuuuuuuu~ HAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAA. :3

      Delete
  4. Wah, cantik n kemas sangat :) Jeles tite..hehehe.. :) nak usha yaya jap la :p

    ReplyDelete
  5. Memang semuanya cantik-cantik . Menjadi sungguh sentuhan dikna ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, biasa-biasa sahaja kak~ :3

      Delete
  6. Ooo tuka dah name... dikna buat sume comel2... hahha byk sgt ye yg dulu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahh, thank you. biasa je. ikut jiwa muda ni ha. :3 lols hahaha, kan? Bnyak sangat sampai pening. T_T

      Delete
  7. semua sentuhan dari Aina tidak pernah mengecewakan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. :) Hehe. Harapnya selamanya mcam tu. Huhu.

      Delete
  8. makin raaamai yang menggunakan khidmat Ainaa yeah yeah !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoyeahh~ Doakan semoga perancangan aina akan datang menjadi ye kak? ^^

      Delete
  9. semua yg aina buat semua cantik .. :)

    ReplyDelete