EDIT BLOG PEMENANG FLASH SEGMEN BY AINA AKMAL #2 [MAMA3FARHANAH]

01:09:00

Assalamualaikum. Selamat tengah malam semua.


Akhirnya! Dapat aku siapkan task yang tertunggak dari pagi tadi. Haha. Pagi tadi ikut parents selesaikan urusan-urusan penting. Petang adik-adik aku layan Upin-Ipin, malam mak aku mengajak sembang sampai tertidur. Hehe. Lepas tu nak edit blog adik-adik kacau. T_T. Aku rasa macam nak tembak-tembak je budak-budak ni. Sabar je lahaii Ainaa..

Beritaa baiik! Kali ini aku tak lupa nak screen-shoot gambar sebelum blog di edit. Hahaha. Glad to hear that Aina. Hahaha. Masa aku nak tukar template terus aku teringat. Hehehe.

Ini sebelumnyaa~

Dan selepas di edit..


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chak? hehehe
|
|
v

Tada~ Wajah baru blog Mama3Farhanah 


Comel tak? Comel tak? Sys ni cakap dia nak background warna PINK. Jadi I try my best . Ehehe, Harap akak puas hati yee~ Belum wassap lagi dekat sys ni kata dah siap. Huhuhu. 

Klik Header untuk Live Privew.


Sebuah blogger menceritakan perihal peribadi dan juga isu semasa. Seorang ibu dan isteri, Happy blogging ye akak. 

Haaha, aku kalau bab describe orang memang FAIL. T__T 

Apa-apa pun jemput ke blog sys ni yee~ Hehehe


Sekian.

Hahaha, ada orang tanya bila nak buat flash segmen ni lagi.
Jawapan : Tak tau lagi. HAHA. T_T //sorry.



You Might Also Like

17 Love Letter(s)

  1. Cantiknyaaaa. Jeles. Bila lah nak pandai edit blog macam Aina. Aiyakk

    ReplyDelete
  2. @nur as Makasehh kak. hehe. aina pun masih belajar je kak. tak pe kak~ belajar plan-plan sesama yee? ^^

    ReplyDelete
  3. Aina oooi !! cantik cantik sweet aje. pink yang tidak terlalu terang. akak suka aje kaler kaler geng pastel ni. tengok mesti sejuk mata ni memandang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Warna pastel sesuai untuk blog2 kann? Hehehe

      Delete
  4. Tq aina...akak suka sangat-sangat, tambah-tambah lagi header ada bunga sekumtum tu. Comel. Baru lah ada semangat nak menulis. Memang akak tak ubah dah header tu...tq banyak2 aina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 akak. Hehehe. Bungaa khas utuk akak tu hehehe. Keep blogging! ^^

      Delete
  5. wow..hasil yang cantik menarik dan buat tertarik..memang da bomb!!tahniah aina..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aicewahh. Aina baca sambil nyanyi gituhh. Hahaha

      Delete
  6. sweetnya hasil editing..comel..gd job adikku..^_^

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Hahaha. Thank you. Alhamdulillah. ^^

      Delete
  8. tgk cantekkk
    jeles ng mama 3farhana tauuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha join flash segmen ainaa akak. Mana tauu ada rezeki. Hehe.

      Delete
  9. Cantik2. Hehe. Nak watermark cam aina jugak.

    ReplyDelete

Like us on Facebook