Happy Birthday Cik Mimie.

21:46:00

Assalamualaikum.

Hoho. Tak sangka birthday sahabat aku sama dengan birthday Kak Mimie.

By the way. Hehehe. Aina tak ada hadiah tauu nak kasi kak akk, Aina cuma boleh bagi ini je~


Dari awal bulan lagi aku nak buat benda ni. Cuma aku tak tahu bila tarikhnya. Hehehe. So aku jumpa dekat blog Kak Amy J. Thanks Allah. Tecapai niat nak kasi hadiah simple ni. Hehehe. Harap akak suka. Hahaha, ini khas aina edit untuk akak. Huuhuhu. Aina tak de duit. So, harap gambar ni je jadi pengganti, akak boleh save kalau nak. Hehe.

Terima kasih kerana sudi singgah blog Aina yang over ni. T___T Aina tak pandai wish-wish tauu. HAHAHA. 

Cake betul kalau nak kena minta Kak Bbwana buatkan. Muahaha. Cake dalam tu, den curi dekat google. Credit to owner. ^^

Sekian,


You Might Also Like

17 Love Letter(s)

  1. Happy birthday untuk kedua-duanya

    ReplyDelete
  2. alolo comelnyaaaa.. bestnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alolo. makaseh. hahaha. nanti inshaa-allah besday akak aina buat juga. HEHEH.

      Delete
  3. happy birthday to mimie..cantik hadiah tu walaupun simple..diknaa, nanti akak pun nak juga ok!!heheh..okey, sapa-sapa nak makan cupcake free jom datang umah wana..meh, meh dipersilakan..;-)

    ReplyDelete
  4. Alaaa so suwittt gitu.. nnt akk pny bufday nk jugak tauu walaupon lambat lagi.. kekekeke

    ReplyDelete
  5. selamat ulangtahun cik mimie..heheh, akak selalu dapat makan cupcake free dengan bbwana tu aina..sebab hujung minggu atau hari cuti kitorang selalu buat family gathering..so,dapat la makan cpcke/kek bbwana buat percuma..jangan jeles ya dik..hehehh..:p

    ReplyDelete
  6. comelnya...akak nak jugak nanti untuk besday akak tahun depan tauuu

    ReplyDelete
  7. Comelnya!~ T^T Jangan guna sky blue kata. Memang buat I menangis (erk. -,-) lah depan lappy. T^T

    ReplyDelete
  8. moga moga akak dapat lagi comel, haha

    ReplyDelete
  9. Thank you Aina T_T Terharunya Cik Mimie..terima kasih banyak untuk entri comel ni :)
    Terima kasih juga buat yang lain2 wish besday Cik Mimie T_T

    ReplyDelete