MENANG first time "segmen : blog review"

Assalamualaikum.


Cakk, tengah buat apa tu? Dah lunch? Hehehe. Aku hari kenyang sebab menang. Ecewahh. Menipu beno nampaknya hang Aina, dah tibai sebiji setengah roti canai boleh lah kenyang. Kalau tak muka dah macam dugong nak beranak.

Sapa ingat segmen ni hah? Siapa? Puts your hands up! 

dah email~ hehe. thanks kak~

Alhamdulillah aku menang. Wuhuu~ Rasa macam nak menari gangnam pulak. Naastaghfirullah. T_T

Sebenarnya pukul 4 pagi tadi aku dah tau aku menang, cuma.. aku tak puas nak online guna phone. So tunggu tengah hari rembang ni baru aku melaporkan diri dan emailkan dekat sys baiyah ni. Ecewahh~

Dan blog aku sudah di riview oleh sys ni.. 






Hahaha, kembang kempis k aku baca ayat ni.. 

"Simple tahap kecomelan yang melampau." + "elegan" 
Baca entri penuh di blog sys  [ Nur Baiyah ]


K, hahaha. over pulak aku ni. -_- mesti uolss geram baca kan. jangan lah. aku gegurau je. tengah happy ni hah. 

Thanks again kepada akak~ Jemput singgah blog sys Baiyah yang baik hati ni. ^^



Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

16 comments: