OCTOBER 10 DAYS CHALLENGE BY SITI YANG MENAIP #2

Assalamualaikum 


10 Fav Phone App



1. NinJump Deluxe

Actually aku jarang main game, aku lebih suka lappy. Hahaha. Tapi bila dah masuk kawasan tak ada internet, inilah peneman aku jap. Atau dah bosan stalk facebook atau apa-apa jelah. Game ni game feveret ayah aku. Hahaha, 


2. Wattpad
Okay, ini aku suka gila baca. Lols banyak kot novel inggelish dalam ni. Best-best semuanya. Hang kalau nak baca memang kena yang orang like ribu-ribu. Aku ada post Sky Love aku dalam ni juga. HAHAHA. Lols, saja seronok baca tulisan aku ala-ala e-book. I dah e-book sendiri uolss~ Ko ada? Tak ada kan? Haha.


3. Sound Cloud

Syurga lagha. Keh. Hahaha. syurga lagu. Hang cari p semua lagu ada. Sambil baca dekat wat padd, layan sound cloud dan golek atas tilam, Pergghh feelling habiss gilaa~ Dah lama aku tak pegang novel buku punya. T_T Haha. Tak ada novel best lah sekarang ni. 


4. Fast Racing, 

Game ni aku main gila-gila masa-masa mula download tapi sekarang tak berapa nak main. Kalau bosan-bosan jelah. Contoh masuk kawasan tak ada line internet kee apa kee kann?

5. Chrome

Ini yang hari-hari aku buka. Memang kalau sehari tak buka tak sahh. Ini kalau tak ada dalam phone bikin waa nangiss je, T_T



6. Instagram : aina_aqmal

Okay, boleh follow ai ramai-ramai dekat situ. Aku rasa dah upload 200 lebih gambar. Tapi aku delete sampai tinggal 17 something. HAAAHA. T_T. Apps ni penting untuk aku stalk crush aku buat apa. Rambut baru ke, baju raya warna apa. Sama ke tak. Okay. Gedik . Gurau. Gurau. Lols. 




Sorry tak sampai 10. T_T Ini je app yang aku buka. Facebook memang tak lah aku buka. Twitter pun sama, Line dengan Kakao Talk ada je, tapi jarang on. Sebab tak ada kawan. Hahaha. Saja buat semak phone. Lols.


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

20 comments:

  1. Amboiii ade ebook sndiri tuuu... stalk crush yeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha, -_- bila lagi nak ada kan?
      ehh? memainn je. HAHA.

      Delete
  2. kalau kita jawab challenge ni utk task ni,rasanya cuma twitter n fb ja.. lgpun jarang guna phone.. T___T best juga..fikir posiif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA, twitter dah jarang buka. T_T

      Delete
  3. oh..aina dah ada e-book eh..hebat tuuuuu..congrats bebeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ghahaha, -_- bukan ebook berbayar pun, lols hehe.masehh.

      Delete
  4. phone akak . game cndy crush je . download byk2 . meragam phone akak . haha

    ReplyDelete
  5. Oh, macam best pula application watt pad tu..gd luck aina

    ReplyDelete
  6. apps kite takde game. huhu. xsempat nak main game.

    ReplyDelete
  7. Akak rasa akak pun tak cukup 10, Aina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaah kan? bukan selalu sangat pun nak buka. hahha. lappy lagi best,

      Delete
  8. akak x mampu nk sahu challenge nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. takk apaaa~ ahaha, jadi tukang komen pun taak pe~ ^^

      Delete
  9. Akak baru nak start esok. Nak habiskan sampai hujung bulan.
    Games jer yang banyak ni..hehehe

    ReplyDelete
  10. akak dah follow ig Aina hihi.. lepas ni akak pulak pi stalk Aina haaaa jeng jeng jeng. akak tak jumpa crush lagi kat insta tapi dok stalk encik mimpi wakakaka

    ReplyDelete
  11. suka jugak baca kat wattpad (through laptop). pernah baca fanfic After dak?

    ReplyDelete