OCTOBER 10 DAYS CHALLENGE BY SITI YANG MENAIP #4

00:18:00



FAV ARTIST~



Aloolooo ni yangg best ni. Hahaha. 

Okayyy. 

Aku malas nak gugeel gambar mereka.

Jadi inilah nama-nama mereka yang aku suuaakkaaa~ 

1. Lee Min Hoo 

2. Lee Donghae 

3. WooHyun

4. Kim Ryewook

5. Lee Teuk

6. Kim Woo Bin

7. Lee Seongyeol (Hahaha, entah betul ke tak namanyaa~)

8. Hafiz Hamidun

9. Mr The All Shared (Aci tak? Hahaha. )

10. Seungri


Hahaha, Sekiann. T_T

 Asal mamat koreaaa lagii banyak dari mamat melayyuu~ Oh 

You Might Also Like

25 Love Letter(s)

  1. wow . semuaa kpop ea yg aina minat ni ? hehehe . header ainaaa lawooo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, T_T ini je yang kenal. lols. XD ahahha.mat salleh sekoq pun tak kenai. haha.

      Delete
  2. Akak kenai hafiz hamidun ja...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha, tak kenai yang lain pun tak apa~ hahaha. :3

      Delete
  3. Wah..no 1-7 tu semua Korean artis nampak..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, walaupun hensem mereka adalah plastik,, aina tetapp sukaa~ MIAHAHA. XD

      Delete
  4. bila start nie? ke just random2 suka2 buat je? hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa, 4 hari yang lalu, buat untuk suka-suka jee~ ^^

      Delete
  5. Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
  6. ada nama pakwe akak kat atas. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. apakah? ._./ yang manaaa? >< hahaha. :p

      Delete
    2. hafiz hamidon!!!!!!!!!!!!!! yehooo..hahahahaha

      Delete
  7. Replies
    1. Hahaha, jangan di ganggu laki ai~ hahaha. :P

      Delete
  8. Wahhhh majoritinya korea nih. hehehe

    ReplyDelete
  9. lee min hoo. hafiz. seungri je kenal. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huyooohh kenal seungrii~ ni minat big banggg ni. HAHA. XD

      Delete
  10. agak dah mesti byk artis korea. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslahh. hahaha, nak wat canoo. =_= depa ja yang hensem. trololoolo. XD

      Delete
  11. Pergh, semua mamat korea..hahaha..Cik Mimie kenal lee min ho dengan hafiz hamidun jer..

    ReplyDelete
  12. leeteuk and woohyun sama !! sep sep bhahah..

    ReplyDelete
  13. wowwww semua retis kpop kecuali hafiz hamidun je

    ReplyDelete
  14. Lee min ho, hafiz hamidun dgn mr the all shared je kenai :)

    ReplyDelete